Trabzonspor-F.Bahçe maçında karar açıklandı!

Tribün olayları nedeniyle yarıda kalan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karar açıklandı.

Trabzonspor-F.Bahçe maçında karar açıklandı!
Trabzonspor-F.Bahçe maçında karar açıklandı!
GİRİŞ 08.04.2014 10:01 GÜNCELLEME 08.04.2014 16:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve yaşanan olaylar nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilen maçla ilgili kararını açıklayarak, Fenerbahçe'yi 3-0 hükmen galip ilan etti.

TFF'den yapılan açıklamada, 10 Mart 2014'te yapılan ve yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilmek zorunda kalınan Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili yönetim kurulunun bugün bir toplantı gerçekleştirdiği belirtildi.

Açıklamada, "TFF Yönetim Kurulu, 1-0 Fenerbahçe lehine devam ederken 45+9. dakikada müsabaka hakemi tarafından tatil edilen müsabaka ile ilgili olarak, Trabzonspor Kulübü'nün Futbol Müsabaka Talimatı'nın 19. maddesi uyarınca 3-0 hükmen yenik sayılmasına, Fenerbahçe Kulübü'nün 3-0 hükmen galip sayılmasına karar vermiştir" denildi.
Böylece Fenerbahçe'nin puanı 63 olurken Galatasaray ve Beşiktaş ile arasındaki puan farkı 10'a yükseldi.

YORUMLAR 15
  • umutsuz 10 yıl önce Şikayet Et
    coook süpriz bir kararrrr )))))))))))))))))). el insaf ,bu lig daha beter maclar gördü,tatil edil medi,tff kisa yoldan fenere 6 puan hediye etti, EY TRABZONLULLAR LIG DEN CEKILIN emin olun hic bir sey olmaz , bakin fener hersene ayni taktigi uyguluyor cekiliyoruz ,cekiliyoruz ,ertesi hafta iki tane penalti, provatör var,volkan emre, caner, türbünleri fitik ediyorlar ,arada bir anitkabir ziyaretine cikiyorlar ata ya sikayet ediyorlar herkesi ,gel keyfim gel.
    Cevapla
  • mehmetkonevi 10 yıl önce Şikayet Et
    ben fb liyim ama trabzonu severim. futbol federasyonu hemen bu maçın ardından bu kararı verseydi yadırganmazdı. çünkü ts kulüp başkanının agzından ben cezamız neyse çekeriz açıklamasını duydum. ama karar süresi uzayınca bu beklentiye dönüştü. bende şunu bekliyordum. son haftalarda fb nin şampiyonluğu garanti olacak ve ts run fb yi yense bile etkilenmeyeceği bir pozisyon çıkacak. tff da yeniden ikinci yarı oynansın diyecek. ne şiş yanacak nede kebap. ben bunu bekliyordum.
    Cevapla
  • haydar demir 10 yıl önce Şikayet Et
    BİR YENİ METOT . Hani artık şike konusunu bilmeyen kalmadı.Ama türbinlerden provakatörlerle daha kolay oluyormuş.
    Cevapla
  • suphi urfalı 10 yıl önce Şikayet Et
    aboooovwww.Yoooğğğ yawww!!!. şok oldum nasıl böyle bir karar alındı.ters köşeye yatırdı bizi..Ben Trabzonsporu 4-0 hükmen galip ilan edecek sandık...FFF ( fenev futbol fed.) bizi şaşırttı
    Cevapla
  • anadolubeyi 10 yıl önce Şikayet Et
    YANILDIM (!). 3-0 Trabzonspor'un lehine karar alınacaktı sanıyordum, çok yanıldım çok!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle