Trabzonluları çıldırtacak gönderme!

Fenerbahçe'de Trabzonspor ile süren rekabet sosyal medyaya da yansıdı. 3-0 hükmen galibiyet kararı sonrası yapılan bir paylaşım gerilimi tetikledi.

Trabzonluları çıldırtacak gönderme!
Trabzonluları çıldırtacak gönderme!
GİRİŞ 08.04.2014 16:12 GÜNCELLEME 08.04.2014 16:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçıyla ilgili 3-0 hükmen galibiyet kararını resmi olarak duyuruşu dikkatlerden kaçmadı.

Sarı-lacivertli kulüp bu görselde kılçıklı bir balık görseli kullanması ve Trabzonspor'un 'hamsi' lakabına gönderme yapması taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı.

Bazı futbolseverler Fenerbahçe'nin yaptığı bu göndermeye tepki gösterirken, Fenerbahçeliler ise 'zeka ürünü' olduğu yönünde görüş bildirdi.

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye 'Hababam'lı cevap

Bordo-Mavili kulüp, resmi İnstagram hesabından "Hababam Sınıfı" ile özdeşleşen Fenerbahçe'ye bu yapıttan bir bölümle karşılık verdi. Videoda Kemal Sunal'ın, "Bu takıma bir türlü şansımız tutumuyor. Biz bu hayatta bir Mahmut hocadan bir de Trabzonspor'dan çektik." ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 9
  • nevzat 10 yıl önce Şikayet Et
    osman hamdi. psikolojik destek al, tedavi ol
    Cevapla
  • ATmaCA53 10 yıl önce Şikayet Et
    bencede harika. Bir Fenerbahçeli olarak kavga, küfürün yerine böyle zekice birbirlerine göndermelerde bulunsalar futbol daha zevkli, daha eğlenceli geçer. İnşallah bu tür gönderilerin devamını dilerim.
    Cevapla
  • umutsuz 10 yıl önce Şikayet Et
    ahmet arslan a . sorumlusu aziz yildirim dir, sizi de arkasina takmis oynatiyor külübü, ordan ora ya , simdi de anitkabir e gitmis bizleri atasina sikayet etmis, tabiki bizde cok korktuk.
    Cevapla
  • Atila KOÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    Harika. her ikiside harika, futbol budur, şiddet kavga yerine böyle zekice göndermeler sataşmalar olsun. Kimsenin zoruna gitmez. Not doğuştan TS liyim çok şükür.
    Cevapla
  • ahmet arslan 10 yıl önce Şikayet Et
    trabzon şehri için devlet devereye girmeli. yoksulluk sınırındaki bu kentte insanları futbol dini etrafında toplamanın sonucu,ülkede kendisine savaş açılan filistinlinin israilliyeyi görme refleksiyle fenerbahçeyi gören bir kitle oluştu,pkk kadar hatta dahada berbat sonuçları olabilecek bir süreç başlatıldı trabzon şehrinde........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle