Acun Ilıcalı'nın yeni satın alacağı kulüp belli oldu!

Ünlü televizyoncu ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni bir futbol kulübü satın alma planları yapıyor. Ilıcalı'nın hedefinde Slovenya Ligi ekiplerinden NK Maribor var.

Acun Ilıcalı'nın yeni satın alacağı kulüp belli oldu!
Acun Ilıcalı'nın yeni satın alacağı kulüp belli oldu!
GİRİŞ 26.04.2024 10:46 GÜNCELLEME 26.04.2024 10:47
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı'nın satın almaya hazırlandığı yeni kulüp ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili açıklama yapan Ilıcalı, ''Temel olarak Avrupa kupalarında yer alabilecek bir takıma sahip olmak istiyoruz. Tabii ki bu kolay değil ama Slovenya'da güçlü bir takımımız olursa Avrupa'da mücadele edebiliriz. Bu büyük bir avantaj olacaktır. Slovenya'ya odaklandık ama hiçbir şeyi garanti edemem" demişti.

Acun Ilıcalı'nın Slovenya Ligi ekiplerinden NS Mura'yı satın almak istediği ve imza aşamasına geldiği ileri sürülmüştü ancak son görüşmelerde anlaşmanın yapılamadığı belirtilmişti.

Nogo Mania'nın haberine göre; Acun Ilıcalı, rotasını Maribor'a çevirdi. NK Maribor takımının, kulübe önemli bir yatırım yapmak isteyen Acun Ilıcalı da dahil olmak üzere potansiyel yatırımcılarla görüşmelerde bulunduğu kaydedildi.

"BİLGİ TOPLAMA AŞAMASINDAYIZ"

Bu gelişmelerinden ardından Maribor'dan "Potansiyel yatırımcılarla görüşme ve bilgi toplama aşamasındayız. Bunlar bağlayıcı olmayan görüşmeler olduğu sürece, medyada çıkan haberler veya adaylar hakkındaki söylentiler hakkında yorum yapamayız" ifadelerinin yer aldığı bir açıklama yapıldı.

Maribor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşmış ve ilk maçı deplasmanda 3-1, ikinci maçı ise sahasında 3-0 kaybetmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • malatya balabanlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Niye ne idüyü belirsiz takımlara avrupa ya para veriyor anlamıyorum . Erzurumspor zorda , alsın onu hem para türkiyede kalır hemde yatırım türliyede kalır . Kazancı parası bizi ilgilendirmez ama yanlış iş yapıyor .
    Cevapla
  • Bir dost 1 hafta önce Şikayet Et
    Acun çok doğru yapıyor, Türkiye de futbol birilerinin elinde ilerliyor. Acun'un satın alacağı hangi kulüp Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş ı geçebilecek de Avrupa da oynayabilecek.
    Cevapla
  • DKNY 1 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye de ne takımlar var seyircisi mükemmel olan al Bursasporu Eskişehirspor u bunlarin taraftarı süper olan kulüp ler
    Cevapla
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Bursa olmaz Amed Eskişehir Felan olur
    Cevapla
  • Vatan sever 1 hafta önce Şikayet Et
    Acun ılıcalı'ya tavsiyemiz vatandaş olarak Türkiye'de kazandığın paraları dışarıda futbol kulüplerine peşkeş çekme Avrupa'ya lütfen Türkiye'de kazandığını Türkiye'de farklı çok alanlar var orada yatırıma dönüştür istihdam sağla ama bizim vatandaş olarak tahmin ettiğimiz kadarıyla senin aldığın Emirler üzerine hareket ediyorsun Adnan hocanın çünkü sen de sağ koluydun gereken yapılacak İN
    Cevapla
  • S. Y. 1 hafta önce Şikayet Et
    Acun sadece Türkiye'den para kazanmıyor. Hatta çok daha fazlasını Güney Amerika'da kazanıyor.
    Cevapla
  • xy01 1 hafta önce Şikayet Et
    yabancı takım satın alıp türk futboluna burnunu sokanlar
    Cevapla
  • ADEM 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu adam eti ne butu ne..
    Cevapla
  • nitekim 1 hafta önce Şikayet Et
    koç eti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle