Alex'ten Başbakan Erdoğan'a ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Alex de Souza'yı Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde kabul etti. Başbakan Erdoğan Alex'e kol düğmesi hediye etti.

Alex'ten Başbakan Erdoğan'a ziyaret
Alex'ten Başbakan Erdoğan'a ziyaret
GİRİŞ 10.10.2012 15:32 GÜNCELLEME 11.10.2012 10:03
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Brezilyalı yıldız ile görüşmesinde duygulu anlar yaşandı ve sambacının zaman zaman gözleri yaşardı.

RIDVAN DİLMEN DE ORADAYDI
Merakla beklenen Başbakan Erdoğan ile Alex görüşmesi Dolmabahçe'de bulunan Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde saat 16.30'da gerçekleşti. Görüşmeye tam vaktinde eşi Daianne ile birlikte gelen Alex'ten önce yorumcu Rıdvan Dilmen'in de ofise geldiği görüldü. 

"İYİYİM SEN NASILSIN!"

Başbakan Erdoğan; Alex ve eşini görüşme yaptıkları salonun kapısında karşıladı. Başbakan'ın "Hoş geldiniz" diyerek karşıladığı Alex'in eşi Daianne de Türkçe "Hoşbulduk" diyerek karşılık verdi. Alex'in de elini sıkarak "Hoş geldin. Nasılsın?" diye soran Başbakan Erdoğan'a Alex, "İyiyim, sen nasılsın?" diye cevap vererek samimi görüntü sergiledi.

"TÜRKİYE'DE YENİDEN GÖRMEK İSTERİZ"

Sıcak bir ortamda gerçekleştiği öğrenilen görüşmede Başbakan Erdoğan, Alex'i Türkiye'de tatil ya da çeşitli vesilelerle yeniden görmekten mutluluk duyacağını söyledi. Erdoğan, Alex'e kol düğmesi, eşine şal ve broş, çocuklarına da oyuncak hediye etti. Başbakan ayrıca de Souza çiftine birer porselen kahve takımı hediye etti. 

"KAHVEYİ SEN HAZIRLAYACAKSIN"
Kahve takımını Daianne'ye teslim ederken "Kahveyi sen hazırlayacaksın. Beraber içersiniz" dedi. Alex'in görüşme sırasında zaman zaman duygulandığı ve gözlerinin yaşardığı öğrenildi. Görüşmenin ardından Erdoğan konuklarını uğurlarken kendisine çok teşekkür eden Alex'e sarılarak "Görüşeceğiz tamam mı?" dedi. Alex bunun üzerine "Tamam" yanıtını verdi. 

Erdoğan, Alex'le görüştü
GALERİYE GİT
YORUMLAR 15
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    güle güle.. örnek futbolcu dürüst kaptan?.... ..seni hiç unutmayacağız?...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    bu fotoğraf çok şey anlatıyor? ... ..bu fotoğraf aziz yıldırım ve aykut kocamana bir tokatdır...
    Cevapla
  • METİN AKARSU 11 yıl önce Şikayet Et
    fatih tekin bey.... bizlere galatasarayın müslümanlığından bahsedermisiniz biraz çok merak ettim açıkcası galatasaray nasıl müslümanmış kelime-i şehadeti yöneticileriniz toplanıp beyoğlun'da ki lisenizde toplucamı yapıyorsunuz? dolu dolu yazında okuyalım gsnin müslümanlığını.
    Cevapla
  • burak şişman 11 yıl önce Şikayet Et
    fatih tekin'e. kapat kardeş turizm bölgelerine bizim gibi bu vatan evlatları yararlanamıyosa kapatmakla kalma yak.......
    Cevapla
  • burak şişman 11 yıl önce Şikayet Et
    !!!???!!!. gitmesin yerel seçime hazırlansın ?nereye olurmu mama burda napacan gelişmiş ülkelerde aşmış ülkelerde dolgun maaş bi okadarda yalaka arkanda birde kocaman masa oh başkanıııım varolun başkanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle