Ahmet Çakar: Alex hain oğlu haindir

8 yıl top koşturduğu Fenerbahçe'den ayrılış biçimi tepki toplayan Alex de Souza'ya en büyük tepki eski hakem Ahmet Çakar'dan geldi.

Ahmet Çakar: Alex hain oğlu haindir
Ahmet Çakar: Alex hain oğlu haindir
GİRİŞ 09.10.2012 13:15 GÜNCELLEME 09.10.2012 13:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında Alex'in Fenerbahçe'den ayrılışı değerlendirilirken Ahmet Çakar'ın Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex'le ilgili söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil. 

Alex'in Fenerbahçe'den aldığı paranın helal olduğunu dile getiren Ahmet Çakar açtı ağzını yumdu gözünü... 

İşte Çakar'ın Alex De Souza hakkındaki olay yaratan sözleri:

"Bu konuşmayı psikolojik olarak yapmayacaktı. Alex 'in yaşadığı durum, dünyanın her yerinde bütün futbolcuların başına gelebilir. Fenerbahçe'nin en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde, Alex 'in yaptığı basın toplantısında "Aaa öyle mi?" dedirtecek hiçbir şey yoktu. Alex, hain oğlu haindir. Alex, Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın kucağına bombayı bırakıp Brezilya'ya kaçmıştır."

YORUMLAR 11
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    kaan?. ...alex profesyonel futbolcu?....ne o yani diğerleri paraları hamudu ile götürürken alex para yerine pırasamı toplayacak?..
    Cevapla
  • mehmet karali 11 yıl önce Şikayet Et
    istanbullu. alex fenerbahçenin temiz sayfasıdır. bu süreçte sessiz çoğunluk alex in gidişine tepki koymakta haklıdır. biz feneri sadece fenerliler değil her takımın sempatiyle baktığı takım olmasını istiyoruz. alex fenerin sempatik yüzüdür. taraflı tarafsız herkes alex in gidişine üzülmüştür. alex in sevilmesi fenerliler için gurur vericidir.
    Cevapla
  • burak şişman 11 yıl önce Şikayet Et
    !!!???!!!. sen nesin
    Cevapla
  • kaan 11 yıl önce Şikayet Et
    hain degilde nankör alex... alexin yaptıgı tamaman nankörlüktür ahmet cakar biraz fazla abartmıs ama adamın huyu bu sen 8 senede 30 milyon avro al seni o kulube getiren alan aziz yıldırım 8 sene sonra baskanı sucla hocayı sucla yakısmadı sana alex basın toplantısı yapman hiç yakısmadı ayrıca ben alexin türkiyede bir büyük takımla anlasabilicegine inanıyorum ara transferi bekleyelim görelim o zaman görecegim bu alexci fenerli arkadasları alexin ne kadar samimi oldugunu görecegiz hep beraber ayrıca aziz yıldırım alexe 2 sene sözlesme uzatma teklifi etseydi acaba baskana diyebilirmiydi bu takımda hoca yok ben hoca göremiyorum diye 2 sene boyunca takımında hocalık yapmıs birine sen bunları söylüyorsan degil aykut kocaman fatih terimde olsa sorun yasardın cünkü alex kaprisli biri her zaman kendini hocanın üstünde gören bir kişilik zicoyu bile begenmiyor adam :))))
    Cevapla
  • Ahmet 11 yıl önce Şikayet Et
    baksen şuna . madem aaa öylemi dedirtecek hiçbirşey yok o konuşmada sen neden bombayı bıraktığını ve kaçtığını söyleyiip aa gerçektende işin içinde ciddi birşeyler varmış imasındasın çakar. hem arada şunuda belirtmek isterim eğer başbakan devreye girip'de alexe ufak bir telkinde bulunmasaydı korkarım alex in konuşması bu kadar yalın olmayacaktı zira herkesin ALLAHın evine kadar suçlu olduğunu bildiği aziz yıldırım ve türk futbolundaki şikeler eşelenebilirdi bile kimse unutmasın eğer başbakan bu olaya el atmasaydı şimdi futbolu konuşacak bir liginiz bile olmayabilirdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle