Ancelotti'den, Bayern Münih maçında Arda Güler planı!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 2-2'nin rövanşında yarın konuk edecekleri Bayern Münih'e karşı Arda Güler ile ilgili kararını verdi.

GİRİŞ 07.05.2024 16:49 GÜNCELLEME 07.05.2024 17:27
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında yarın Bayern Münih'i konuk edecek Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, zorlu mücadele öncesi genç oyuncusu Arda Güler ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Real'in LaLiga'da oynadığı son iki maçta (Real Sociedad ve Cadiz) ilk 11'de yer alan ve 1 gol atan Arda, Bayern maçı öncesinde Ancelotti'nin önemli bir kozu haline geldi.

Defensa Central'in haberine göre; İtalyan teknik adam, kalitesine son derece güvendiği genç yetenekle özel bir konuşma yaptı ve Türk futbolcuya dev maçta ilk 11'de olmasa bile sonradan görev verebileceğinin sinyallerini verdi.

Haberde Ancelotti'nin Arda Güler'e "hazır ol" talimatı verdiği ve "İkinci yarıda veya uzatmalarda sana ihtiyacım olabilir" dediği ileri sürüldü. Arda'nın maçın gidişatına göre Bayern Münih maçında süre alması bekleniyor.

19 yaşındaki futbolcunun da hocasının bu sözlerini olumlu karşıladığı ve karşılaşmada görev almak için sabırsızlandığı ifade edildi.

Bu arada haber detayında Arda Güler'in son dönemdeki performansından övgüyle bahsedilerek "Türk futbolcu maç dinamiğine girmiş durumda. Sahaya her adım attığında muazzam kalitesinin ipuçlarını bırakıyor." yorumu yapıldı.

Ancelotti'den Arda Güler açıklaması - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor  haber kaynağı

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Morelli 1 hafta önce Şikayet Et
    Arda biranonce ilk 11 de oynayacak takim aramali italya takimlarina gitmeli ancolotti ardayi fena takmis istemiyor bezdirme politikasi uyguluyor arda yalvarir gibi goruntu veriyor malesef
    Cevapla
  • Abdullah 1 hafta önce Şikayet Et
    Evet arkadaşlar Arda planımı açıklıyorum "Oyuna almamak"
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Nöbetçi lakaplı golcü Semih Şentürk bunun en güzel örneği.
    Cevapla
  • tymz 1 hafta önce Şikayet Et
    hiçbir teknik direktör bindiği dalı kesmez.eğer Arda halen ilk 11 oyuncusu olamamışsa bu kendisinden kaynaklanıyordur. ama diğer taraftan belki böylesi daha iyidir. ilk 11'de oynayıp hiçbir şey yapamamaktansa sonradan oyuna girip maçı koparan adam olmak daha etkileyici olabilir.
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yazık çocuğa ilk onbire girememek ne demek harcanıp gidiyor oralarda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle