Alex'le ilgili son iddia: 2 yıllık sözleşme yaptı

Alex de Souza'nın Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılmasının ardından sözleşmesinin feshedilmesi Brezilya kulüplerini de harekete geçirmişti.

Alex'le ilgili son iddia: 2 yıllık sözleşme yaptı
Alex'le ilgili son iddia: 2 yıllık sözleşme yaptı
GİRİŞ 10.10.2012 09:59 GÜNCELLEME 10.10.2012 10:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Coritiba, Palmeiras ve Cruzeiro gibi kulüpleri harekete geçiren Alex de Souza'nın transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Brezilyalı yıldızın, eski Fenerbahçeli oyuncu Deivid de Souza'nın da formasını giydiği Coritiba ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Globo'ya açıklamalarda bulunan Alex de Souza'nın kardeşi Taxinha, tecrübeli yıldızın futbola başladığı Coritiba ile 2 senelik anlaşmaya vardığını iddia etti.

Alex'in Cumartesi günü Coritiba'ya geleceğini belirten Taxinha; "Alex çok kararlı bir insandır. Kafasına koyduğunu mutlaka yapar. Geçtiğimiz sezon Coritiba'ya gelmeye karar vermişti ancak kulübün durumunu gözlüyordu. Geçtiğimiz yaz tatil için geldiğinde kulüple bir görüşme gerçekleştirmişti. Şimdi serbest bir oyuncu ve Coritiba ile anlaşma yapmaya geliyor." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 13
  • ömürcan 11 yıl önce Şikayet Et
    son söz.... şu aralık ayını bi görelim bakalım. o zaman fenerbahçe kıyameti koptuğunda kim ne diyecek.. şunun şurasında 22 aralığa neredeyse 2 ay kaldı..
    Cevapla
  • ömürcan 11 yıl önce Şikayet Et
    yoruma devam.... alex aranır yada aranmaz.. fenerbahçe başarılı olursa kimse alexi hatırlamaz, ama fenerbahçe kazybederse bütün suç yönetimin olur, zira alex yok ya ondan. alex olsa idi öyle olyurdu yada böyle olurdu lafları asla bitmezz... bakalım sonucu göreceğiz... şu aralık ayını bi görelim bakalım. aralık ayında zaten fenerbahçenin kıyameti kopacak.
    Cevapla
  • ömürcan 11 yıl önce Şikayet Et
    ilk yorum... . alex iyi yada kötü.. öyle yada böyle.. herkes herşey dedi ve diyor. birazda ben diyeyim. 380 ne yakın maç oynamış ve 180 gol atmış fenerbahçe forması ile. şimdi sen ister iyi de ister kötü de.. ve gene alex yaşlı imiş.. miadını doldurmuş muş.. 20 yaşında olursun 50 maç oynarsın 1 gol atamazsın. 50 yaşında olursun her maçta 1 gol atarsın.. eeeeeee, başarı ölçüsü demek ki yaş olmamalı.. hem datcu yu acaba kim bilir ki. 42 yaşına kadar fenerbahçe forması giymişti. doğru demek ki onu kimse hatırlamıyor demek ki.. aaah tabi ki alman kaleci shameri unutmak ne mümkün. o kaç yaşındaydı ki...
    Cevapla
  • faruk furkan 11 yıl önce Şikayet Et
    berat gürsoy kardeşim :). ben de bir fenerbahçeli olarak alex konusunda aynı fikirdeyim. bir de heykelini diktiler. sanki avrupa'da bir kupa mı kazandırdı. hiç katsısı yoktur demiyorum. elbet faydası olmuştur. ama efsane yapılacak kadar büyük bir futbolcu değil. hem alex gittikten sonra takım açıldı. alexin yüzünden aykut hocayı yiyecektik az kaldı.
    Cevapla
  • BERAT GÜRSOY 11 yıl önce Şikayet Et
    fener camiasının en doğru kararı tebrik ederim.. bir trabzonspor taraftarı olarak alex in gönderilmesinin türk futbolu adına alınmış en doğru karar olduğu kanısındayım. sekiz sene boyunca sekiz kuruşluk faydası olmamıştır bu adamın türk futboluna. bu adamı efsaneleştirmek için yaptığı ne var anlamadım, fenere avrupada bir kupa mı kaldırtmış bu adam her neyse uzun hikaye ama hiç sevemediğim fener camiasını bu kararından dolayı kutluyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle