Ersun Yanal'ın Emre Belözoğlu planı

Kaburgasında kırık olan Emre Belözoğlu, Max Kruse'nin yokluğunda ana kumanda olarak Konya kilidini açacak skorun sağlanmasının ardından kenara alınacak.

Ersun Yanal'ın Emre Belözoğlu planı
Ersun Yanal'ın Emre Belözoğlu planı
GİRİŞ 26.10.2019 11:06 GÜNCELLEME 26.10.2019 11:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de bugün sahasında Konyaspor'u misafir edecek olan Fenerbahçe'de bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Sarı-lacivertli kanatta tek ihtimalli mücadele olarak görülen sınavdaki kilit oyuncu da kaptan Emre Belözoğlu. Kaburgasında kırık olmasına rağmen geçen hafta Denizlispor maçını çözen adam olan 39 yaşındaki tecrübeli oyuncu bugün de aynı görevini yapacak.

 

 

Özel bandaj ve ağrı kesici iğnelerle sahada yer alması beklenen Emre, Max Kruse'nin de yokluğu düşünülürse forvet arkasında ana kumanda olarak görev yapacak. Eğer erken skor elde edilirse Belözoğlu daha fazla yorulmadan ve acı çekmeden kenara alınacak.

Kruse bir ay yok

 

 

Bu arada teknik direktör Ersun Yanal'ın geçen hafta sahaya sürdüğü ilk on biri değiştirmeyi düşünmediği öğrenildi. Stoperde Zanka-Serdar ikilisinin performansından memnun olan Ersun Yanal savunma hattını bozmayacak. Kanatlarda da Tolga Ciğerci ile Rodrigues yer alacak. İkili zaman zaman içeri kat edip gol arayacak. Kalede de Denizlispor maçında hatalı gol yese de refleksleriyle alkış alan ve güven veren genç Altay Bayındır olacak. Öte yandan Max Kruse'nin kasık bölgesinde ikinci derece yırtık tespit edildiği ve yaklaşık bir ay takımdan uzak kalabileceği ifade edildi. Kanarya'daki bir diğer eksik ise fıtık ameliyatı olan Dirar.

Defansa uyarı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, genelde savunma ağırlıklı oyun sergileyen ve kontratak goller arayan Konyaspor'da üç ismi öne çıkardı. Tecribeli hoca Konyaspor'un Sengelia, Miya ve Ömer Ali Şahiner ile defansın arkasına yaptığı koşulara dikkat çekti.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 4
  • 49MUŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun hoca kusura bakma senin ile ilgili tespitimi söyleyeyim, senin takım üzerinde bir artın yok, şu an takımı emre yönetiyor, emre olmasın takım geçen yıldan farklı olmaz, halende geçen sezonun durumuna düşme ihtimalimiz var, yani bu sistemle bir takıma beşte atarız beşte yiyeriz, yinede eğer ligi seninle bitirirsek Emre'nin sayasinde olur,ama bence fener bahçe ligi seninle zor bitirir, gerçekten fener bahçeye çok küçük geliyorsun, bunu bu sezon herkes görecek.
    Cevapla
  • Saim 4 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme hocam Aykut ya da hakem yardım eder sana
    Cevapla
  • fbli 4 yıl önce Şikayet Et
    kendi takımınla karıştırma dostum :)
    Cevapla
  • Ugur B. 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut, Okan Buruk değil ki ligde yatıp kupada kazansın.
    Cevapla