Okan Buruk'tan rekor yorumu! 2 isme ayrı parantez...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 3-0 galip geldikleri Adana Demirspor maçının ardından Muslera ve Ziyech'e vurgu yaparak galibiyeti yorumladı.

Okan Buruk'tan rekor yorumu! 2 isme ayrı parantez...
Okan Buruk'tan rekor yorumu! 2 isme ayrı parantez...
GİRİŞ 26.04.2024 23:18 GÜNCELLEME 26.04.2024 23:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi.

Sarı kırmızılılar böylece üst üste 15. galibiyetini aldı ve Süper Lig'de bir sezonda üst üste en çok galibiyet takım oldu.

Mücadelenin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Muslera ve Ziyech'e vurgu yaparak galibiyet ile rekoru değerlendirdi.

İşte Okan Buruk'un açıklamaları:

"Bu Galatasaray'ın rekoru. Tek başıma yaptığım bir şey değil. Taraftarımızın desteği ile başarımızı sürdürmek istiyoruz. Geçen sene de böyle olmuştu. Bu sene 15. maçı kazandık. 16'ya çıkacağız. Muslera da kendi rekorunu kırdı. Gol yemediysek en büyük sebebi Muslera'dır. Maçın içinde geri düşmememizi sağladı. İki takım da çok pozisyon buldu. Savunma anlamında rakibimize verdiğimiz pozisyonlar vardı. Adana Demirspor'u tebrik etmek lazım. Seyircileri de tebrik ediyorum.

"İKİNCİ GOL MAÇI KAZANDIRAN GOL"

Maç içerisinde git geller oldukça oyuncular yoruldu. İkinci gol maçı kazandıran gol oldu. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle 7 puan farkla hafta sonuna giriyoruz. Yarın maçı izleyeceğiz. Hem maç kazanmak istiyoruz hem de averaj anlamında geçmek istiyoruz. Gol atmak değerli. Bütün oyuncularım gol atmak için yaşıyor. Maçın son anlarına kadar gol aradık. Averajın da ligin içerisinde çok büyük önemi var.

"ZİYECH KİLİDİ AÇAN OYUNCU OLDU"

Hakim Ziyech çok önemli bir oyuncu. Son bölümde bize önemli katkılar sağlıyor. İlk yarı da şut denemeleri oldu. Bizim için kilidi açan oyuncu oldu. Hakim'in sakatlanmaması için erken oyundan çıkarıyorum. Bugün güzel bir gün. Hakim daha iyisini de yapabilir. Bugün soldan çok gittik, soldan sağa çeviremedik."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • KARTAL 1 hafta önce Şikayet Et
    Fenerliler kıskanmasın. Bu bir emeğin ürünü. Siz de başarılı olmak istiyorsanız önce TFF başkanı ve yöneticilerini FB'den seçtireceksiniz. Sonra hakem ve kurullarını hatta yayıncı kuruluşu da ayartacaksınız. Yani işiniz baya zor.
    Cevapla
  • fatih akman 1 hafta önce Şikayet Et
    hakim i kazanmak istiyorsun ama zor be hocam. adamı görünce moralim bozuluyor benim. evet katkı sağlıyor ama adamda hiç enerji yok. takıma katkısı sınırlı. yerine tete olsa dedim en azından mücadele eder.
    Cevapla
  • MuhammedAli 1 hafta önce Şikayet Et
    Hakim Ziyek gerçekten nasil biri ya oyundan cikarken suratini bir görseniz sanki Ronaldo yakismiyor camiaya
    Cevapla
  • BUNYAMIN 1 hafta önce Şikayet Et
    ligdeki diğer takımlar çok zayıf oldukları için Galatasaray rahat maç yapıyor çünkü diğer takımlarda transferde takımların takip ettiği bir tane kendini gösteren yıldız adayı futbolcu yok dikkat ederseniz
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 1 hafta önce Şikayet Et
    okan buruk seni severim dürüst bir adamsın ve karakterli birisin ama şunu unutma özellikle bu seneki başarı hatta rekor sana değil federasyona ait bence lig kupasını önce büyükekşi nin kaldırması lazım çünkü adam sizden çok emek harcadı
    Cevapla
  • Şaşkın 1 hafta önce Şikayet Et
    Sevdiğine bu yorumu yapan adamın sevmediğine neler yaptığını düşünmeye bile korkuyorum, maazallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle