Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize yol gösteriyor!

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun tanıtımı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tanıtımda bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize yol gösteriyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize yol gösteriyor!
GİRİŞ 06.04.2016 11:47 GÜNCELLEME 06.04.2016 13:45

24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için için geri sayıma geçildi. Turun tanıtımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanıtımda şu konuşmayı yaptı:

"Değerli misafirler, sevgili sporcular, kıymetli basın mensupları sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu tanıtımı için düzenlediğimiz bu toplantının hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Turnuvaya iştirak edecek sporcu, takım, ülke temsilcilerine şimdiden başarılar diliyorum. 1963 yılında Marmara Turu'yla başlayan, 1964'te uluslararası standarda ulaşan bu bisiklet turu ülkenin en köklü organizasyonlarından biri haline gelmiştir. Hem ülkemizin tanıtımı hem bisiklet sporunun sevilmesi adına çok önemli olan bu organizasyonu desteklediğimi belirtmek isterim. Spor insanlığın ortak dilidir. farklı dilleri konuşan, farklı renklerde, farklı inançlarda, farklı kültürlerde insanların bir araya gelmesi bizlere yol gösteriyor. Sporun mücadelemize katkı sağlayan bir yönü olduğunu düşünüyorum. 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda Allah bütün sporcuların ellerine, kollarına, bacaklarına, nefesine kuvvet versin diyorum; hepsine şimdiden başarılar diliyorum."

Konuşmanın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a madalyasını takdim etti. Ardından fotoğraf çekimi yapıldı.