Mario Gomez'den ilginç Mesut Özil yorumu

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen eski futbolcu Mario Gomez, Mesut Özil'in gündem olan vücuduyla ile ilgili yorumda bulundu.

Mario Gomez'den ilginç Mesut Özil yorumu
Mario Gomez'den ilginç Mesut Özil yorumu
GİRİŞ 25.04.2024 23:42 GÜNCELLEME 26.04.2024 00:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mario Gomez futbolculuk dönemlerinde Almanya Milli Takımı'nda birlikte oynadığı eski takım arkadaşı Mesut Özil ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Futbolu bıraktıktan sonra vücut çalışan ve adeta yeni bir görünüme sahip olan Mesut Özil için Gomez "Küçük Ronaldo" yorumunda bulundu.

"Bunu başarması takdire şayan"

Mario Gomez yaptığı Phrasenmaher podcast'ine yaptığı açıklamada, "Her şeyden önce bunu başarması takdire şayan. Ancak ben mutlu ortama inanan biriyim çünkü her iki yönde de dalgalanmalar yaşadım ve aşırı uçların genellikle iyi bir şeye yol açmadığını biliyorum. Bunun arkasındaki misyonunun ne olduğunu bilmiyorum. Biraz kaba görünüyor ve bana göre değil ama mesele bu değil." ifadelerini kullandı. 

"Ronaldo ile de oynadı"

Gomez ayrıca, "Yıllarca çok fazla teşvik ve övgü aldığınız bir kariyerden çıktığınızda, doğal olarak sizi tatmin edecek bir şeyler ararsınız. Mesut şimdi bunu spor salonunda bulmuş gibi görünüyor. Ronaldo ile de oynadı ve belki de şimdi küçük bir Ronaldo olmak için zamanının olduğunu düşünüyor." dedi.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Febeyi şampiyon yapmaya gelip sömürüp giden degilmi o soldaki Hani birde gel beraber mesut olalım diyorlardı kendisi icin Zuhahaha
    Cevapla