Sofuoğlu'dan Erdoğan'ı büyüleyen gösteri!

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turnuvası Basın Turu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

GİRİŞ 06.04.2016 14:12 GÜNCELLEME 06.04.2016 14:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen programda Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Hidayet Türkoğlu ve Hamza Yerlikaya; basketbolcular Kerem Tunçeri, Semih Erden, Cedi Osman, Harun Erdenay ve motosikletçi Kenan Sofuoğlu da yer aldı.


Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu törende bisikletle gösteri yaptı. Önce bisikletin ön tekerleğini yukarı kaldırıp arka teker üstünde giden Sofuoğlu, daha sonra ön tekeri tamamen çıkardı. Erdoğan, gösterinin sonunda Sofuoğlu'nu tebrik etti.


Salcano firması, Cumhurbaşkanı Erdoğan için özel bisiklet hazırladı. Erdoğan, konuşmasının sonunda bu bisiklete binerek poz verdi.


Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki törenin sonunda Bakan Akif Çağatay Kılıç, bürokratlar ve Bisiklet Federasyonu yetkilileri ile birlikte bisiklete binip Basın Turu yaptı.

 

YORUMLAR 7
  • yilmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    kena Sofuoğlu gururumuz
    Cevapla
  • Mfk 8 yıl önce Şikayet Et
    Gururumuz erdohan ve sofuoğlu :)
    Cevapla
  • ak parti bingöl 8 yıl önce Şikayet Et
    fazla bisey yok bende yaparım onu neki
    Cevapla
  • anonim 8 yıl önce Şikayet Et
    Adama herşey yakışıyor :)
    Cevapla
  • merida 8 yıl önce Şikayet Et
    göstermelik hiç biri hayatında uygulamaya geçirmiyor.binenlerin de bisiklet hakkında bilgisi yok. şehir içinde dağ bisikleti yavaş kalır ve kişiyi yorar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle