Vincenzo Montella'ya Enes Ünal eleştirisi: Mahalle arkadaşları mı seçiliyor?
Spor yorumcusu Uğru Karakullukçu, Enes Ünal'ın A Milli Takım'a çağırlmaması nedeniyle Vincenzo Montella'ya ağır eleştirilerde bulundu.
Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, A Milli Takım’ın kadro tercihleri üzerinden teknik direktör Vincenzo Montella’ya yönelik dikkat çeken eleştirilerde bulundu.
Now Spor'da konuşan Karakullukçu, Enes Ünal’ın 29 yaşında olduğunu, düzenli forma giydiğini ve uzun süredir sakatlık problemi yaşamadığını belirterek, deneyimli golcünün milli takım kadrosunda yer almamasını sorguladı.

Uğur Karakullukçu yorumunda şu ifadeleri kullandı:
"Şimdi Enes Ünal. Bu adam bir yıl bir yıla aşkın süredir neredeyse 1,5 yıldır sakatlanmıyor zaten. Premier Lig'de çok önemli önemli bir takım. Belki buralarda çok yakından takip etmeyenler bilmez. Ama Avrupa kupalarında İngiltere'yi temsil eden bir takımda belli süreler aldı. Son haftalarında oynadı.
Döndü La Liga'da. La Liga'da attı çocuk döndü Konferans play offunda attı. Döndü La Liga'da bir daha attı. Döndü Konferans'ta bir daha attı. Yani fiziksel bir problemi yok. Yaşı ileri desen değil, 29 yaşında. Özür dilerim bu forvetsizlikten kırılırken ya benim milli takımım bu. Benim adamlarım bu ya.
Siz mahalle arkadaşınız mı kardeşim? Bu nasıl bir milli takım seçimi? Montella'nın mahalle arkadaşları mı böyle bir mantıkla mı seçilecek? Enes nasıl seçilmez abi? En klasik santraforumuz Avrupa'nın en önemli iki liginden birinde forma giyiyor, düzenli oynuyor. Fiziksel bir problem olmadığını ispatlamış. Bak yedek olsa bile bu maça niye girmedi dersin. Adam milli takıma komple alınmıyor ya. Neye göre alınmıyorsun ya? Neye göre alınmıyor mesela?
Hadi bu arada ben Berke konusuna da geleceğim. Hadi diyelim Berke kamp işte kamptan ayrıldı vesaire hata yaptı vesaire. Berke'ye öyle diyelim ki aman yeniden açacağım o konuyu. Enes ne yaptı kardeşim? Enes de mi kampı terk etti? Ne yaptı Enes size ya? Ne yapmış olabilir ya?
Adam son büyük sakatlığından önce Atletico'dan Real Madrid'den önünde resmi teklifler olan oyuncumuz santraforumuz."

-
Kütahyalı 3 dakika önce Şikayet EtMontella ya istifa etmeli yada görevden alınmalı .Ben yerli bir hocanın tercih edilmesini istiyorumBeğen
-
Misafir 10 dakika önce Şikayet Etmilli takım seçimini kim yapıyorBeğen
-
Futboldan anlamak 11 dakika önce Şikayet EtYaw kardeşim dünyadaki bütün takımlar Afrika kökenli futbolcuyla dolu beden bir tane forvet almıyoruz Türk vatandaşlığı vererekBeğen
-
İlker Fazıl 16 dakika önce Şikayet Etİlhan Fakılı 10 Tane Barış Alper eder, hiç şüphesizBeğen
-
Nuri 16 dakika önce Şikayet EtHey yavrumm hey Fransa'da yılın kalecisi seçilen Berke yok Berke sen ne anlatıyorsun Altay'ın fririkten yediği gole sırıtan adam kaleyi koruyor her maç o nun yüzünden milli takım gol yiyiyor ugur EfendiBeğen