Beşiktaş - Frankfurt maçının önüe geçti! Herkes aynı ismi konuşuyor

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Beşiktaş, sahasında Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmada Alman ekibinin kalecisi Kaua Santos ise performansıyla maçın adeta önüne geçti.

Beşiktaş - Frankfurt maçının önüe geçti! Herkes aynı ismi konuşuyor
Beşiktaş - Frankfurt maçının önüe geçti! Herkes aynı ismi konuşuyor
GİRİŞ 04.10.2024 00:50 GÜNCELLEME 04.10.2024 00:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi siyah-beyazlılar, 3-1 kaybederken konuk ekipte kaleci Kaua Santos'un performansı maça damga vurdu.

IMMOBILE'NİN PENALTISINI ÇIKARDI

Eintracht Frankfurt kalecisi Kaua Santos karşılaşmada toplam 10 kurtarış gerçekleştirdi. Immobile'nin penaltısını da çıkaran 21 yaşındaki Brezilyalı eldiven, Beşiktaş'ın maça ortak olmasını engelledi.

PERFORMANSIYLA GECEYE DAMGA VURDU

7 kez ceza sahası dışından kurtarış yapan Kaua Santos, 3 kez de ceza saha içinden gelen şutta gol izni vermedi. Genç eldiven bir kez de uzaklaştırma yaptı. 3 hava topu alan Santos, 22 uzun pasta ise 9 isabet sağladı.

Opta verilerine göre, Beşiktaş maçında 10 kurtarış yapan Eintracht Frankfurt kalecisi Kaua Santos, bu sezon bir Avrupa Ligi karşılaşmasında en yüksek sayıya ulaşan eldiven oldu.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Vatandas 4 saat önce Şikayet Et
    Adamlar Turklere Turk takimlarina futbol nasil oynanir dersi veriyorlar Turkiye super hali saha liginin kalitesine bakin iste gorun edirneyi gecince ak koyun kara koyun belli oluyor biri gitmis mahalle takimiyla berabere kalmis
    Cevapla