Feyyaz Uçar: Hocamızın serzenişlerini haklı bulduk

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Frankfurt maçında tepki gören futbolcuları için "Bütün oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Hocamızın serzenişlerini haklı bulduk" dedi.

Feyyaz Uçar: Hocamızın serzenişlerini haklı bulduk
Feyyaz Uçar: Hocamızın serzenişlerini haklı bulduk
GİRİŞ 04.10.2024 00:53 GÜNCELLEME 04.10.2024 01:59

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uçar, "Skor adına kötü ama oyun olarak oyuncularımızı kutluyoruz. Ellerinden geleni yaptılar. Penaltı ve direkten dönen toplar vardı. Üzücü bir durum, şanssız bir gece. Rakip kalecinin performansının yanı sıra son vuruşlarda dikkatli olsak farklı şeyler konuşabilirdik. Sahadaki bütün oyuncuları kutluyoruz, onlarla gurur duyuyoruz." diye konuştu.

"HOCAMIZIN SERZENİŞLERİNİ HAKLI BULDUK"

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un oyuncuların ıslıklanması ile ilgili açıklamalarına hak verdiklerini de söyleyen Uçar, "Hocamızın serzenişlerini haklı bulduk. Bugün sahada ıslıklanacak, eleştirilecek oyuncumuz yoktu. Hocamızın bu açıdan söyledikleri önemli. Her oyuncuya ihtiyacımız var. Avrupa Ligi'nde mücadele ederken ligde şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Her oyuncuya ihtiyacımız var. Başkan ve yönetimle yaptığımız toplantıda hocaya desteğimizin ne kadar haklı olduğunu gözlemledik. Kaybedilmiş sadece 3 puanımız var. Yolumuza devam edeceğiz. Henüz ekim ayındayız, sezon başlayalı çok az oldu. Bu yolu taraftarlarımızla yürüyeceğiz. Camiamızla birlikte güzel şeyler başaracağız." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: AA
Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.