Çimşir: Bu kadar geriye yaslanamayız!

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Sivasspor'u 2-1 ile geçerek liderliğe yerleştikleri maçın ardından konuştu.

Çimşir: Bu kadar geriye yaslanamayız!
Çimşir: Bu kadar geriye yaslanamayız!
GİRİŞ 16.02.2020 19:01 GÜNCELLEME 16.02.2020 19:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Çimşir, "Oyunda 65-70 dakika üstünlük bizdeydi. Farkı arttırabilirdik. 70'ten sonra skorun verdiği rahatlıkla geriye çekildik. Bu kadar geriye yaslanmadan oyunu bitirmeliyiz. Kazandığımız için mutluyuz, arkadaşların emeklerine sağlık" dedi.

Nwakaeme'nin sakatlığı sorulan antrenör, "Anthony Nwakaeme'nin adalesiyle ilgili bir sıkıntısı oldu ama çok ciddi olduğunu düşünmüyorum. Pazartesi kontrolden sonra durumu daha net konuşabiliriz." cevabını verdi.

YORUMLAR 11
  • Bir taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligin en iyi kadrosu, belki Avrupa'nın en kolay gol yapan takımına sezonun en rezil futbolunu oynatmak, topun ve sahanın yüzde yetmisini rakibe teslim etmek başarı ise yazıklar olsun. Bu oyuncuları büyük paralarla satabilecekken sadece iki oyuncu üzerine kurulu bir anlayış utanç verici bir oyun.
    Cevapla
  • trabzonsporlu 4 yıl önce Şikayet Et
    hocam takımı geri yaslama skor ne olursa olsun bu takım hücum etsin tıpkı sivas maçının ilk başındaki gibi en iyi savunma hücumdur
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerekli açıklamaları hangi futbolcunun oynayacağını hangisinin sakatlığı var,hangisinin formu düşük hangi futbolcu ne hata yapıyor hangi futbolcu nerede oynayacak Allemeyi cihan Pek sayın başkan açıklama yapıyor.Hüseyin Çimşir'e ne oluyorda basının karşısına çıkıp açıklama yapıyor anlayamadık
    Cevapla
  • izmitli 4 yıl önce Şikayet Et
    sende hoca oldunya futboll bitmiş 1000 yıl geçsede şampiyon olamayacaksınız
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağaoğlu var ya o tarif ediyor.En azından basın önününe çıkınca tarifleri var.Hafta içi tüm takıma nasıl oynayacaklarını ezberletiyordur
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Unal Karaman da bu yuzden gitmisti. Neden bu takim geriye yaslaniyor.! Cevap basit.Ts nin orta saha adamlari gucsuz,kondisyonlari cok kotu.Rakibe basip topu kapamiyorlar.Cok pas hatasi yapiyorlar. Besiktas sivasa benzemez.Her vurdugu gol olur.Ts iyice motivasyon kaybi yasiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle