Sergen Yalçın Beşiktaş iddialarına son noktayı koydu

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın Beşiktaş iddialarına son noktayı koydu
Sergen Yalçın Beşiktaş iddialarına son noktayı koydu
GİRİŞ 30.04.2024 18:04 GÜNCELLEME 30.04.2024 18:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İsmi Beşiktaş ile anılan ve gelecek sezon siyah-beyazlı takımın başına geçeceği konuşulan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"Sezonun bitmesini bekliyorum"

Sezonu bitirmeden herhangi bir takımla görüşme yapmak istemediğini söyleyen başarılı antrenör, "Ben etik olarak, sezonu bitirmeden herhangi bir kulüple görüşme yapmayı düşünmüyorum. Ben tarzım böyle değil zaten. Antalyaspor'un teknik direktörüyüm, önümüzde daha 4 maç var. Ligin bitmesine daha bir ay var. Antalyaspor'la veya başka bir takımla görüşmedim. Sezonun bitmesini bekliyorum. Sezon bittikten sonra şartları önümüze koyacağız, ekibimle de görüşeceğim. Tek başıma hareket etmiyorum ben. Ekibimle de bunları paylaşmam gerekiyor. Daha bir toplantı yapmadık. Kafamızda herhangi bir plan, program yok. Bir ay sonra falan bunlar artık daha çok ön plana çıkar çünkü şu anda maçlar oynanıyor. Sosyal medyada benim ağzımdan çıkan birçok yazı var. Lütfen bu yazılara itibar etmeyin. Benimle hiçbir ilgisi yok. Sosyal medya da kullanmıyorum ben. Kirli bilgiler dolaşıyor ortalıkta. Benim bu işlerle bir ilgim yok" dedi.

"Söyleyebileceğim tek şey bu"

"Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olmalı?" anketinde en çok oyun kendisine çıkması için de konuşan Yalçın, "Gerçekten ankete katılan herkese teşekkür ederim. Çok değerli benim için. Çalıştığım zaman da söylemiştim zaten, eğer büyük takımda çalışıyorsanız, taraftar arkanızda yoksa, değilse, oralarda başarılı olma ihtimaliniz yok. Mutlaka taraftarlar birlikte hareket etmek zorundasınız. Büyük camiaların çok büyük taraftar kitleleri var, bu kitlelere hitap ediyorlar. Siz de bu ortamın içinde olmak zorundasınız. Söyleyebileceğim tek şey bu. Gerçekten çok teşekkür ediyorum ama dediğim gibi ligin bitimine 4 hafta var. Antalyaspor'da çalışıyorum. Bu tür konuların şu anda içinde olmak çok doğru değil" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Kuş 2 hafta önce Şikayet Et
    Dönüp dönüp aynı kişilere yönelmek ,ancak isbilmez cahillerin tercihi.Bu kaçıncı Sergen, Rıza ,şenol bunlar zaten çerçi gibi,köy köy geziyorlar,işleri güçleri cambazlık.Tek bir başarısı olan var mı,? Yok. Eee bu ne?
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Keşke Fenerbahçe’ye gelse çok iyi teknik adam
    Cevapla
  • Yoluk kaz 2 hafta önce Şikayet Et
    Kacinci bjk yi bırakıp kaçışın olacak sen bir Ebubekir 2
    Cevapla
  • misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Kim gelirse gelsin bu oyuncuları adam edemez bu kadar teknik direktör değiştireceğinize tek seferde takımı resetleseydiniz şimdi şampiyon olmuştu bjk.
    Cevapla
  • keamu 2 hafta önce Şikayet Et
    Daum gelsin bence..
    Cevapla
  • Zihni 2 hafta önce Şikayet Et
    Şöyle bı rahat bakın bu takıma, tarafsız olarak DERİMKİ bu takımın yarısından fazlasinin ayrılmasına ,sozleşme leri nedirse.hoca da sert ve hiç bir dedikudulara meyil olmadan hocanın yetkili olmasına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle