Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı

Trendyol Süper Lig'de 34. haftanın maçlarındaki VAR kayıtları açıklandı. Açıklanan kayıtlarda Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi de yer aldı.

GİRİŞ 30.04.2024 20:04 GÜNCELLEME 30.04.2024 20:41
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

 Süper Lig'in 34'üncü haftasında sahada inceleme yapılan pozisyonların VAR kayıtları, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi sosyal medya hesabından yayınlandı.

Süper Lig’in 34’üncü haftasında oynanan 2 maçtaki pozisyonlarla ilgili sahada inceleme yapılan VAR kayıtları açıklandı. VAR kayıtları açıklanan 2 maç şu şekilde;

Fenerbahçe - Beşiktaş

Pendikspor - Kayserispor.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇININ VAR KAYITLARI

Süper Lig'in 34'üncü haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR kayıtları açıklandı. Derbi maçın 23'üncü dakikasında Beşiktaş formasını giyen Al-Musrati, Fred'e yaptığı faulün ardından sarı kart görmüş, VAR'dan gelen uyarının ardından monitörden pozisyonu izleyen Volkan Bayarslan, Al-Musrati'yi kırmızı kartla oyun dışına göndermişti. Bu pozisyonun VAR konuşmaları şu şekilde:

"VAR: Sahada inceleme öneriyorum, potansiyel kırmızı kart.

HAKEM: Tamam, tamam.

VAR: Bileğin burkulduğunu görüyorsun.

AVAR: Bekle, bekle yolda geliyor.

HAKEM: Evet geldim.

VAR: Bileğe bak.

HAKEM: Net, net. Bu net. Benim için yeterli tamam. 28 numara tamam. Net kırmızı kart tamam."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Peki aynı hareket Beşiktaş lı oyuncuya yapılınca niye ses çıkmıyor
    Cevapla
  • nitekim 2 hafta önce Şikayet Et
    var kayıtlarına değil kırmızı kart gören oyuncunun banka hesap kayıtlarına bakın
    Cevapla
  • Mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Sanki ofsatıysım gibi ya.tamam ofsaytımsı.tamam tamam.faulumsu.kornerimsi,artık Gs liler neye uygun görürse.nede olsa ofsaytımsı kelimesi onlardan geldi…
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Allahım şu futbol ile kendini avutanlara iddia oynayanlara kahve köşelerinde vakit geçirenlere ganyan oynayanlara akıl fikir ver
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Pozisyon tabi ki kırmızı kart. Ama bir futbolcu henüz maçın 25. dakikasında ortada hiç bir şey yokken bu hareketi niye yapar? Onu diyoruz. Hareketin kasıtlı olduğu çok açık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle