Fenerbahçe'den derbi sonrası yaşananlar için açıklama

Fenerbahçe, derbi sonrası Galatasaray cephesinden yapılan açıklamalara yanıt verdi.

Fenerbahçe'den derbi sonrası yaşananlar için açıklama
Fenerbahçe'den derbi sonrası yaşananlar için açıklama
GİRİŞ 21.05.2024 21:27 GÜNCELLEME 21.05.2024 21:28
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un açıklamalarına yanıt verdi.

Sarı lacivertliler, "Derbi zaferimizin ardından gerek mevcut başkan ve muhtelif yöneticiler gerekse başkan adayı nezdinde yapılan sayısız çelişkili açıklamaların ana sebebi, maç sonucunun hazmedilememesi kaynaklıdır." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde: 

"AÇIKLAMA

19 Mayıs Pazar günü oynanan, Takımımızın 1-0 galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından rakip takım bireyleri tarafından oluşturulan gündemi dikkatle takip ediyoruz.

Maçın bitişinin ardından rakibimizin serzenişlerinin artarak garipleştiği bu gündemden hareketle öncelikle şunu söylemek isteriz ki;

Derbi zaferimizin ardından gerek mevcut başkan ve muhtelif yöneticiler gerekse başkan adayı nezdinde yapılan sayısız çelişkili açıklamaların ana sebebi, maç sonucunun hazmedilememesi kaynaklıdır.

Her şeyin tam da istedikleri şekilde kendilerine sunulduğu, Takımımızın haksız şekilde henüz maçın başında 10 kişi bırakıldığı ve her şeye rağmen Fenerbahçemizin galibiyeti ile sonuçlanan bu maç, her bir dakikası ile “gerçek hak edeni” tüm Türkiye’ye göstermiştir.

Sezon başından beri haykırdığımız sistematik ve sistemsel sıkıntıların kısa ve net bir özeti niteliğindeki bu maçın, çok büyük beklentiler içindeki rakibimizi bu şekilde sarsmasını anlayışla karşıladığımızı;

İki gündür ortaya koydukları yanlış, yanıltıcı ve yalan beyanlar dahil olmak üzere kamuoyu nezdinde yapılan algı manipülasyonuna yönelik adımların takibini her mecrada sonuna kadar yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 38
  • Fikret 2 ay önce Şikayet Et
    Ya kardeşim bu bir oyundur sadece herkes yener yenilir önemli olan ahlaklı olmaktır sportmen olmaktır topluma örnek olmaktır. Millet ne hale gelmiş ahlaksızlık kabul görüyor teşvik ediliyor. Misali mert Hakan yandaş ey fenerbahçe bu adama bu kadar yüz vermeyin size yakışmıyor
    Cevapla
  • Bjk li 2 ay önce Şikayet Et
    Gs geçen sene 2 maçta da 3-0 yendi. Bu kadar büyütmedi. Neyin kafasını yaşıyonuz. Şampiyon olun sonra konuşun
    Cevapla
  • Harun 2 ay önce Şikayet Et
    Keşke bu utanmaz arlanmaz futbolcu müsveddesi olan adamınizdan da biraz söz etseydin. Adamın tahrikleri sonucunda annesine edilen küfürlerden biz utandık TV karşısında ama o sürekli sırıtıyor. Ben onu fb ye yakıştıramadım bazı fbli arkadaşlar hatırına ama sizin mide baya geniş hiç tepki vermediniz
    Cevapla
  • Hakan 2 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray sadece erteledi lige biraz heyecan getirdi. Ama oyun bitti bırakmaz şampiyonluğu
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Insanlari futboldan soguttun. Umarim aziz yildirim gelirde seni ve yanindakileri postalarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle