Hakan Çalhanoğlu'na İtalya'da büyük onur

Inter'de forma giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, Serie A'da Sezonun Orta Saha Oyuncusu ödülüne aday gösterildi.

Hakan Çalhanoğlu'na İtalya'da büyük onur
Hakan Çalhanoğlu'na İtalya'da büyük onur
GİRİŞ 21.05.2024 19:59 GÜNCELLEME 21.05.2024 19:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Inter'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) sezonun en iyi orta saha oyuncusu ödülüne aday gösterildi.

Ligin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Hakan Çalhanoğlu ile Atalanta'dan Hollandalı Teun Koopmeiners ve Milan'dan ABD'li Christian Pulisic, 2023-24 sezonunun en iyi orta saha oyuncusu ödülü için adaylar arasında yer aldı.

Bu sezon Inter formasıyla şampiyonluk yaşadığı Serie A'da 31 maça çıkan Hakan, 13 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • mustafa ışık 2 ay önce Şikayet Et
    Şu fanatik taraftarlarlardan bıktık adam hangisi takımı tutarsa tutsun bize ne ben fenerliyim adam çok kaliteli topçu olmasa interde olmazdı lütfen milli takım için tekrardan birleşelim lütfen
    Cevapla
  • malatya balabanlı 2 ay önce Şikayet Et
    Kötü oyuncu değil , italyada oynamak kolay değil . Fiziğe dayalı yüksek mücadele gerekiyor . Fakat anlamadığım aynı başarı neden milli takımda yok ?
    Cevapla
  • gerçekler 2 ay önce Şikayet Et
    bence sezonun oyuncusu müthiş bir sezon çıkardı. sırf gs taraftarı olduğunu açıkladı diye sokak köpekleri gibi saldırıyorsunuz
    Cevapla
  • M.A. 2 ay önce Şikayet Et
    cöpoglu
    Cevapla