Play-off finalinin stadı belli oldu! İşte Süper Lig'e açılan kapı

Trendyol Süper Lig'e çıkacak üçüncü ve son takımının belli olacağı 1. Lig play-off final maçı 30 Mayıs Perşembe günü Adana'da oynanacak.

Play-off finalinin stadı belli oldu! İşte Süper Lig'e açılan kapı
Play-off finalinin stadı belli oldu! İşte Süper Lig'e açılan kapı
GİRİŞ 21.05.2024 21:17 GÜNCELLEME 21.05.2024 21:18
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'e yükselecek 3'üncü ve son takımın belli olacağı Trendyol 1. Lig play-off final maçı, 30 Mayıs Perşembe günü Adana'da yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Yeni Adana Stadı'nda oynanacak final, saat 20.00'de başlayacak.

1. Lig play-off finalinde Sakaryaspor ile Bodrum FK-Ahlatcı Çorum FK eşleşmesinin galibi karşı karşıya gelecek. İki takım arasında Çorum'da oynanan ilk karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 19
  • Nizam 2 ay önce Şikayet Et
    Federasyon bu iştede yine çuvalladı Ankara ve istanbul da her ilin insanı varken sıcak Adana niye seçersin kesin federasyonun bu işte bir çıkarı vardır
    Cevapla
  • alaca19 2 ay önce Şikayet Et
    çok doğru bir karar şuan ihtimal dahilindeki takımları düşününce ADANA da seyirci rekoru kırılır . Kismeler düşünemezdi adanayı bravo
    Cevapla
  • Emekli kurt 2 ay önce Şikayet Et
    Hakikaten Arabistan'da yapılsaymış. Daha yakın.
    Cevapla
  • Çorumlu 2 ay önce Şikayet Et
    Ankara Eskişehir Bursa gibi olmalıydı. Adanada kim gidecek maça. Bodrumun zaten seyircisi yok. Çorum çıkarsa Ankara da taraftarı çok. Bursa ve Eskişehire de Sakaryaspor taraftarları gelir. Hiç olmazsa bu şehirlerde dolu tribünlere oynanır maç. Yine Eskişehir de oynansaydı Eskişehir halkı da profesyonel lig maçı izlemiş olurdu. Adana da maça kim gidecek?
    Cevapla
  • Selim 2 ay önce Şikayet Et
    Ekişehirde ne işi var sakaryanın daha önce geldiler stadın cam aynılarını istasyonun camlarını kırdılar sonra bütün 54 plakalı arabalara zarar verildi o dönem bu yorumu yapan arkadaş eserin maçına gelsin maç izlesin burada sadece eses tutulur eses izlenir başka yerde oynayın hatta başka güzergahta geçin
    Cevapla
  • Gaziantep Eskişehir 2 ay önce Şikayet Et
    Ne demek istiyorsun Eskişehir halkı profosyonel lig maçı izlerdi Eskişehir sporun amatörde olduğunumu ima ediyorsun ... :)
    Cevapla
  • Ati 2 ay önce Şikayet Et
    Çorum gelsin izmir ve takımları gelmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle