Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj

İspanya Ligi takımlarından Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler, gol sevincinin hangi anlama geldiğini resmen açıkladı.

GİRİŞ 30.04.2024 00:57 GÜNCELLEME 30.04.2024 01:13
Bu Habere 278 Yorum Yapılmış

Real Madrid forması ile ilk kez La Liga maçında ilk 11'de sahaya çıkan ve Real Sociedad karşısında takımına galibiyeti getiren golü atan Arda Güler, gol sevincinin ne anlama geldiğini resmen açıkladı.

"Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor"

Kafa Sports YouTube kanalında Candaş Tolga Işık'a röportaj veren Arda Güler, "Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum. Çok çalışıyorum gerisini Allah'a bırakıyorum" ifadelerini kullandı. 

"Fenerbahçe'de bir sene daha kalabilirdim"

Real Madrid'in genç yıldızı Kafa Sports'taki konuşmasında; "Fenerbahçe'de bir sene daha kalabilirdim ama ben Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa'da, özellikle de Real Madrid'de neler yapabileceğini göstermek istedim. İnşallah da göstermeye devam edeceğim." dedi. 

"Böyle bir şey mümkün değil"

Fenerbahçe'den transfer olduğu dönemde babası hakkındaki iddialara cevap veren Arda Güler; "Babamın transferden komisyon istemiş olması mümkün değil. Belki de insanlar bu profesyonel süreçlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorlar, böyle bir şey mümkün değil. Yakınımızdaki herkes Fenerbahçe ne kadar kazanabilirse o kadar kazansın diye uğraş verdiğimizi biliyor. O yüzden bu mümkün değil." sözlerini sarfetti. 

"Ali Koç'a karşı bir kırgınlığım yok"

Fenerbahçe Başkanı ile dargın olup olmadığı hakkında konuşan Arda; "Ali Koç'a karşı bir kırgınlığım yok. İlk gol attığımda da ilk arayanlardan biri oldu. Sakatlandığım dönemde de sürekli konuşuyorduk. Başkan, annemin birkaç sene önce olduğu bir ameliyatta bize çok yardımcı oldu. O yüzden Ali Koç, bizim ailemiz için özel bir isimdir." ifadelerini kullandı. 

"Soyunma odasında Türkçe küfürleri duydum"

Real Madrid'deki ortam hakkında açıklamalarda bulunan genç yıldız; "Avusturya maçından sonra Alaba'yla birlikte döndük. O da Avusturya'daydı. Çok fazla Türk'ün olduğu bir semtte büyümüş hatta Galatasaraylıymış. Arada şakalaşıyor benimle 'Sen Fenerbahçelisin ben Galatasaraylıyım.' diye. Rüdiger de Almanya'da olduğundan dolayı biraz Türkçe biliyor. Ben geldiğimde soyunma odasında Türkçe küfürleri duydum, herkes Türkçe küfürleri biliyor." dedi. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 278
  • Ali mütevekkil 2 hafta önce Şikayet Et
    Sahada Futbol'un kadar, YAŞAYIŞINDA ise, Kalbindeki İSLAMI HAKKIYLA Temsile Gayret Et. Allah Seni Korusun.
    Cevapla
  • misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    şu anda İslam'ın tek gururu filistinlilerdir
    Cevapla
  • 3477 2 hafta önce Şikayet Et
    Aferin çocuk diyeceğim adam olmuşsun ADAM
    Cevapla
  • Musa 2 hafta önce Şikayet Et
    Futbol ve İslam. O da iyiymiș.
    Cevapla
  • Engin MET 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah yolunu ve bahtını açık etsin kardeşim Allah 'a emanet ol. Âmin ya erhama rahimin ya zülcelal vel ikram
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle