Trabzonspor, İstanbul'da kayıp!

Trabzonspor, Süper Lig'in 4. haftasında Eyüpspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

Trabzonspor, İstanbul'da kayıp!
Trabzonspor, İstanbul'da kayıp!
GİRİŞ 01.09.2024 21:16 GÜNCELLEME 01.09.2024 21:41
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, Eyüpspor'a konuk oldu.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi. 

Bu sonuçla beraber ligde 1 maçı eksik olan Karadeniz ekibi, oynadığı ikinci maçtan da beraberlikle ayrılarak puanını 2'ye çıkardı. Arda Turan ile yenilgisiz yoluna devam eden Eyüpspor puanını 8'e çıkardı.

Trabzonspor, milli ara sonrası Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Eyüpspor ise Kayseri deplasmanına gidecek.



İkas Eyüpspor: 0 - Trabzonspor: 0

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Atilla Karaoğlan, İbrahim Bozbey, Suat Güz

İkas Eyüpspor: Berke Özer, Tayfur Bingöl (Dk. 73 Dorukhan Tokgöz), Robin Yalçın, Claro, Umut Meraş, Melih Kabasakal (Dk. 86 Tugay Kacar), Emre Akbaba (Dk. 54 Bruno), Midtsjö, Saiz (Dk. 73 Seşlar), Ahmed Kutucu, Thiam (Dk. 86 Chatzigiovanis)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Okay Yokuşlu, Lundstram, Draguş, Cihan Çanak (Dk. 76 Bardhi), Orsic (Dk. 87 Engin Poyraz Efe Yıldırım), Enis Destan (Dk. 90 Cham)

Sarı kartlar: Dk. 55 Robin Yalçın, Dk. 69 Melih Kabasakal, Dk. 79 Seşlar (İkas Eyüpspor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 36
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Hocaya bak maç 0-0 dk 76 olmuş illk değişikliği yapıyor. Ne olacak bir maçlığına gelmiş nasılsa. Yenilmeyeyim de yenmesem de olur kafasında. Önceki hoca değişikliğinde de aynı olmuştu. Teknik direktör her gittiğinde bu İhsan gelmek zorunda mı
    Cevapla
  • gözlemci 1 hafta önce Şikayet Et
    transfer politikaları yanlış işte teknik direktör de çok transfer yaptı bence faydalı adam çok az bu kadar adam alacağına iki tane adama kaliteli adama Anadolu takımları Trabzon'dan daha çok iyi taş gibi oynuyor mesele Samsunspor hiç transfer yapamadı ama galibiyetler alıyor takımı yönetenler akıllarını başlarına alsınlar
    Cevapla
  • Vatandaş53 1 hafta önce Şikayet Et
    drabzon spor genemi kaybetti...... :):):)
    Cevapla
  • MEHMET ALİ 1 hafta önce Şikayet Et
    Gol atacak biri yokki kazansin.
    Cevapla
  • Sirius 1 hafta önce Şikayet Et
    Beter ol ts
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle