Dorde Nikolic'ten Fenerbahçe sözleri

Sivasspor'da kaleci Dorde Nikolic, "Fenerbahçe maçında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tabii ki iyi bir sonuç almak istiyoruz" dedi.

Dorde Nikolic'ten Fenerbahçe sözleri
Dorde Nikolic'ten Fenerbahçe sözleri
GİRİŞ 17.04.2024 17:38 GÜNCELLEME 17.04.2024 17:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor bugün yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam etti.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmaları yapan kırmızı beyazlı ekip, yarı saha çift kale maç ve çıkış koşusuyla idmanı tamamladı.

Sakatlığı bulunan takım kaptanı Hakan Arslan ise fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başladı. Takım yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Sivasspor ile Fenerbahçe 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

Sivasspor'un başarılı kalecisi Dorde Nikolic antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Nikolic, "Çok büyük bir zorlu rakibe karşı oynayacağız. Fenerbahçe maçında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tabii ki iyi bir sonuç almak istiyoruz. Trabzon'da elimden gelenin en iyisini de yaptım. Takıma üç puan kazandırmak için kendi kısmıma düşen katkıyı vermeye çalıştım. Performansımı bu şekilde ortaya koydum" dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • müsait 1 hafta önce Şikayet Et
    Ts maçında iyiydim diyorsun Fbye iyi çıkacak diyosun e o zaman bu Gs maçı da var ona da aynı özveriyle çıkacak mısın geçmişte Fenerin şampiyonluğunu aldınız Emreli Fenerin Gsnin de şampiyonluğunu elinden alın
    Cevapla