Acun Ilıcalı: Buradan TFF'ye yalvarıyorum

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe-Pendikspor maçının ardından konuştu. Türk futbolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı'nın tavsiyeleri ve sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Acun Ilıcalı: Buradan TFF'ye yalvarıyorum
Acun Ilıcalı: Buradan TFF'ye yalvarıyorum
GİRİŞ 11.03.2024 10:53 GÜNCELLEME 11.03.2024 10:53
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Beyaz TV'de katıldığı programda Türk futboluyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

İşte Ilıcalı'nın açıklamaları:

"Bugün maçtaki oyuncu sakatlığı olayını birisini anlatsak 'Bu kadar olmamıştır' der. Futbol kurallarının açığını bulma çabası görüyorum ben burada. Bunun Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı yok. Ben 10 yaşından beri futbol seyrediyorum, böyle bir şey görmedim."

"İNANDIRICI BULMAMIZ MÜMKÜN MÜ?"

"Bir oyuncu kenara gittikten sonra dipdiri, koşa koşa oyuna giriyorsa bunu inandırıcı bulmamız mümkün mü? Burada kaybedilen sürenin maçın sonuna eklenmesinin bir esprisi yoktur. Bu, bir takımın oyununu bozmak üzerine olan bir sistem."

"Bunun çözümü çok basit. İngiltere'de bir oyuncu için sağlık ekipleri sahaya girerse, sonraki 2 atak boyunca o oyuncu ölse sahaya almıyor hakem. Bunun çözümü var!"

"FEDERASYONA YALVARIYORUM"

"Federasyona yalvarıyorum, 'iki atak boyunca bu oyuncu sahaya giremeyecek' şeklinde bir kural alınmalı."

"Türkiye'de futbol seyredilebilirlikten çıktı, bir tek Türkiye'de oluyor bu, Yunanistan'da dahi olmuyor. TFF buna izin veremez! Oyuncunun karnına top geliyor, sağlık ekibi sahaya giriyor, niye? 'Geçmiş olsun' mu diyecekler?"

"TEK ÇÖZÜM YABANCI HAKEM GETİRMEK"

"Bugün Olympiakos-Panathinaikos maçını Alman hakem yönetti. 1 yıldır söylüyorum; akşamları hakemlerin yanlış kararları üzerine komplo teorileri üreterek yaşamak istemiyorsak, hakemleri değiştireceğiz. Huzur isteniyorsa tek çözüm var; yabancı hakem getireceksiniz."

"NİYETİ BOZMUŞ BİR HAKEM GRUBU HER ŞEYİ YAPABİLİR"

"Herhangi bir takım için konuşuyorum; niyeti bozmuş bir hakem grubu bir takıma dikkat ederse kornerlerde 2-3 penaltı bulur, dikkat etmek istemezse hiç bulmaz. VAR, atomik bir güç haline geldi. Her ortada itme-çekme oluyor zaten."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • Polat 1 ay önce Şikayet Et
    Büyükler Kazandımı sorun yok, Hakem iyi yönetti diyorlar, hata yapsa da olur o kadar diyorlar Ama aynı hata ile büyükler kaybederse ozaman Hakem yandı
    Cevapla
  • Isa 1 ay önce Şikayet Et
    Biz başka maç mı izledik.. fb oyuncular sürekli kendilerini yere attı... penalti pozisyonu dahil hiçbiri faul değilken...
    Cevapla
  • Md1983 1 ay önce Şikayet Et
    Dostum sen hangi takımın holiganısın kimn yere attı senin gözlerinde de sıkıntı var Fenerbahçe nin sahasına gelen yerden kalkmıyor
    Cevapla
  • köseli 1 ay önce Şikayet Et
    Adamların yarasına basma
    Cevapla
  • 60 34 43 1 ay önce Şikayet Et
    yabaci hakem istiyenler size beleş penati vermez cezasahasi disida çizgide
    Cevapla
  • Emin han karışmaz 1 ay önce Şikayet Et
    kötü laf sahibine aittir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle