Fenerbahçe maçı sonrası Pendikspor'dan olay paylaşım!

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuk ekip sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

GİRİŞ 10.03.2024 23:10 GÜNCELLEME 11.03.2024 09:29
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Pendikspor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçındaki hakem yönetimine tepki gösterdi.

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medyadaki hesabından yapılan paylaşımdaki fotoğrafta tiyatro perdesi üzerine Türkiye Futbol Federasyonu logosu ve "2023-2024 sezonu oyunlar kapalı gişe devam ediyor." ifadesi yer aldı.

Paylaşımda, tarafsızlık kelimesinin sözlük anlamı yazılarak, "Senaryonuz işlemeye devam ediyor, lig sonunda amaçladığınız finali oynatmak için elinizden geleni yapmaya devam ediyorsunuz!" denildi.

Pendikspor'dan isyan! 'Emeklerimiz çalındı'Pendikspor'dan isyan! "Emeklerimiz çalındı"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 84
  • Engin Günay 1 ay önce Şikayet Et
    pendiklilerin yaptıklarını konuşan bir tane yorumcu görmedim daha ikinci dakikada başladı kaleci oyunu geciktirmeue futbolcu kendini yere atmaya bu oynadıkları futbol mu Allah aşkına pendik galatasarayla da maç yapacak böyle çirkin bir futbol oynayacakmı sizce herkes anadolu kulüplerinin mağduriyetine vurgu yapıyor ama bu kulüplerin şampiyonu belirlemek için neler yaptığını bahsetmiyor
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİT HAN 1 ay önce Şikayet Et
    pendikspor tiyatro dedi ses kadiköyden ve fenevsevicilerden geldi SENARYONUZ İŞLEMEYE DEVAM EDİYOR, LİG SONUNDA AMAÇLADIĞINIZ FİNALİ OYNATMAK İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ! neden üstünüze aldınız fenevliler yoksa fener osyonunuz mu bozuldu ......
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    geçen yılda aynısı yapıldı. ama sonuç yine aynı olacak
    Cevapla
  • Osman 1 ay önce Şikayet Et
    Artak bazı şeyler kabul edilemez hale gelmeye başladı bu hakemlerin bu feneri neden bu kadar kolladıklarını anlayamıyorum herkezin hakkı neyse alsın ama yok bi tarafı ez obür tarafı kayır ne demek siz hakem sinin yani adalet dağıtan olmalısınız sahanın için yazık değil mi bu türk futboluna hemde çooookkkkk yazık arkadaşlar
    Cevapla
  • son osmanlı 1 ay önce Şikayet Et
    hakem maçı aldı fenere ikram etti güle oynaya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle