Fenerbahçe'den sert tepki! "Türk futboluna ihanettir"

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Pendikspor maçının ardından "Bu tür performans gösteren bir hakemin Süper Lig'de olması Türk futboluna ihanettir." dedi.

Fenerbahçe'den sert tepki! "Türk futboluna ihanettir"
Fenerbahçe'den sert tepki! "Türk futboluna ihanettir"
GİRİŞ 10.03.2024 23:08 GÜNCELLEME 10.03.2024 23:08
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, Pendikspor’u konuk etti. Mücadele Fenerbahçe'nin 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ardından Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu. 

Selahattin Baki açıklamasında, "Hakem hiç iyi niyetli başlamadı. Herkesin malumu. 70 dakika boyunca Pendikspor'un sahada futbol demeye bin şahidin gerekeceği, ne olduğu belli olmayan bir oyunla türlü türlü gerginliklerine ve provakasyonlarına izin verdi. Bu tür performans gösteren bir hakemin Süper Lig'de olması Türk futboluna ihanettir. Bugünü de yüksek karakter ve hırsla atlattık. Bakalım Trabzonspor maçında şapkadan nasıl bir tavşan çıkaracak PFDK? Takımdan desteğini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Ali Koç Çarşamba günü açıklamalar yapacak. Bunu Türk sporunu takip eden herkesin dikkatle takip etmesini öneriyorum. "Bize karşı koalisyon var" diyenlerin aslında koalisyonun içinde oldukları bugün ortaya çıktı." dedi. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 72
  • Coşkun 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe düşmanları hep kendınıze göre konusmayın köy takımından 4yedınız alkıslayın barı sahı trabzon nasıl 5yedın Galatasaray dan sen ondan bahset bırak bu işleri
    Cevapla
  • Garip 1 ay önce Şikayet Et
    Bağırınca haklı olmuyorsun selahattin. Hep bi baskılama politikası. Ortada oyun yok Pendiği hakem durdurdu.Ağlamayın.
    Cevapla
  • Hırt 1 ay önce Şikayet Et
    Ya arkadaş her maçtan sonra bu millet seni görmek dinlemek zorundami,her maç ağlayıp her maç sonrası Galatasaray a sallaman senjn ne kadar kifayetsiz,futbol cahili,haktan hukuktan yoksun biri olduğunu net bir sekilde gosteriyor,çarşambayı bekliyoruz Allah aşkına ne konusacakmis sahibin.....
    Cevapla
  • Can 1 ay önce Şikayet Et
    Yüzsüzlüğün zirvesi her hafta hakemle maç kazan birde iftira at oh tamam şike kapandı yazıklar olsun bu ağlaklara
    Cevapla
  • Yusuf 1 ay önce Şikayet Et
    Komik haber.. Bu demeç haftaya hazırlık Trabzon maçına.. Pendikspor un hakkı yendi epeyce...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle