Michy Batshuayi bu sezon 20. golünü attı!

Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Pendikspor maçında attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynarken bu sezonki 20. golüne ulaştı.

Michy Batshuayi bu sezon 20. golünü attı!
Michy Batshuayi bu sezon 20. golünü attı!
GİRİŞ 11.03.2024 01:00 GÜNCELLEME 11.03.2024 04:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, Pendikspor’u 4-1 mağlup ederken Michy Batshuayi, bir gole imza attı. Müsabakanın 74. dakikasında Mert Hakan Yandaş’ın yerine oyuna giren Belçikalı forvet, 87. dakikada penaltı vuruşunda meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

30 yaşındaki futbolcu, bu golle ligdeki gol sayısını 8’e yükseltti. Ziraat Türkiye Kupası’nda 6 golü bulunan başarılı oyuncu, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de takımı adına 6 gol üretti.

Batshuayi, ligde Kayserispor maçında hat-trick, Türkiye Kupası maçında Adanaspor’a karşı da 4 gol atma başarısı gösterirken, bu sezon 3 kulvarda 20. golüne ulaştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • misafir41 1 ay önce Şikayet Et
    İyi golcü ve hoş sempatik bir insan
    Cevapla
  • DEJA VU 1 ay önce Şikayet Et
    Bir süre Dzeko dinlendirilip Batşuayi oynatılmalı. Dzeko çok vurdumduymaz, Batşıayi istekli
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 ay önce Şikayet Et
    Ayrıca ramazan ayı boyunca farz olan oruç dışında başka bir oruca niyet edilemeyeceği için her gün için ayrı ayrı niyet edilmelidir.
    Cevapla