Kasımpaşa cephesi, ligde bulundukları konumdan memnun

Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 3-1 yenen Kasımpaşa’da yardımcı antrenör Barış Kanbak, “Bugün kazandık ve maç fazlasıyla dördüncü sıradayız. Bizim için çok keyif verici” dedi.

Kasımpaşa cephesi, ligde bulundukları konumdan memnun
Kasımpaşa cephesi, ligde bulundukları konumdan memnun
GİRİŞ 10.02.2024 00:21 GÜNCELLEME 10.02.2024 00:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-1 mağlup etti.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Kasımpaşa’nın Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, “Bizim için çok önemli bir müsabakaydı. Ligdeki yerimizi belirleyici, bundan sonraki hedefimizi, durumumuzu çizecek bir maçtı. Bugün kazandık ve maç fazlasıyla dördüncü sıradayız. Bizim için çok keyif verici bir durum. Biz müsabakalarda topu çok ayağımızda tutan bir takım değiliz ancak yakaladığımız fırsatları çok hızlı bir şekilde sonuçlandırmayı başarabilen oyun yapısına sahibiz. Bu da rakiplerimiz için çok büyük bir tehdit. Bu yönümüzü geliştireceğiz, daha da iyiye gideceğiz. 3 haftadır Sami hocamız bizimle değil cezasından dolayı. Bu galibiyeti ona armağan ediyoruz. Ayrıca bizi deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ilyas 2 ay önce Şikayet Et
    Kasımpaşa tebrik edilmesi gereken bir takım, ismi cismi duyulmamış adamları getirip iyi paralara satıyorlar, ligde kimliği olan bir takım, helal olsun.
    Cevapla