Çağdaş Atan'dan Kayseri'deki tepkilere sert yanıt!

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, " Kayserispor taraftarına benim hakkım helaldir. Atılan iftiralara, kimse inanmasın. Başarısız gözükmemek için bir hain yaratmaları gerekiyordu, beni seçtiler." dedi.

Çağdaş Atan'dan Kayseri'deki tepkilere sert yanıt!
Çağdaş Atan'dan Kayseri'deki tepkilere sert yanıt!
GİRİŞ 02.10.2023 22:56 GÜNCELLEME 02.10.2023 22:57
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Kayserispor'la 0-0 berabere kaldı. 

Karşılaşmanın ardından İstanbul ekibini teknik direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu. 

Kendisine gösterilen tepkilere değinen Çağdaş Atan, "Olayların nasıl geliştiğini, hepiniz benden çok daha iyi biliyorsunuz. Anlatılan, iftiraya varan çok şey var. Maalesef biz, pozisyonumuz gereği susmak zorundayız. Eğer ben, sezon sonunda bana verilen sözler tutulmayınca görevi bıraksaydım, bir kahraman olarak ölecektim. Ama ben kalıp, o takımla bir şeyler yapabileceğimizi gösterip öyle bırakmak istedim. 4 hafta namağlup bir şekilde buradan ayrıldık. The Dark Knight filminde güzel bir söz var; Ya kahraman olarak ölürsünüz, ya da bir hain olduğunuzu görene kadar yaşarsınız. Biz, maalesef Kayseri'de bir hain gibi gösteriliyoruz. Kayserispor taraftarına benim hakkım helaldir. Atılan iftiralara, kimse inanmasın. Başarısız gözükmemek için bir hain yaratmaları gerekiyordu, beni seçtiler." dedi. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 24
  • Gayserili 7 ay önce Şikayet Et
    Varlığımızı çağdaş a borçluyuz. Olmasaydi 2 sene önce ligi boylamistik. Yiğidin hakkını verin.
    Cevapla
  • Kral3838 7 ay önce Şikayet Et
    Yaa biz kayserililerde şu var nedense, biz y firmasında çalışırken x firması güncel fiyatla söylüyorum 5 TL fazla verse ardimiza bakmadan çeker gideriz, ya da tazminatı almak için çirkef çıkarırız öyle gideriz adami begenmiyoruz. Hadi oradan ya Kayseri tarihinde geldimi Çağdaş Atan gibi teknikdirektor. Ayıp ya hakikaten ayip
    Cevapla
  • Arob 7 ay önce Şikayet Et
    Adam haklı hiçbir teknik direktör bunun yaptığını yapamazdı
    Cevapla
  • Hasan 7 ay önce Şikayet Et
    Kayserispor'u küme düşmekten kurtaran adam hain mi oluyor? Kayseri'nin kadrosu mu vardı, neyi vardı? Kayseri önce kendini sorgulasın.
    Cevapla
  • Ercisli 7 ay önce Şikayet Et
    Çağdaş kusura bakma da bırakıp daha paralı yere gittin taraftar sana tabiki tepki gösterdi madalyamı bekliyorsun
    Cevapla
  • Hakkı 7 ay önce Şikayet Et
    Sanki sen olsan gitmezmiydin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle