Fenerbahçe'de ipleri koparan olay

Fenerbahçe'de coşkulu başlayan sezonun hayal kırıklığına doğru sürüklenmesi sonrası takım içinde yaşanan sıkıntılara dair çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

GİRİŞ 07.05.2024 10:22 GÜNCELLEME 07.05.2024 10:38
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de coşkulu başlayan sezonun hayal kırıklığına doğru sürüklenmesi sonrası takım içinde yaşanan sıkıntılara dair çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; teknik direktör İsmail Kartal, belli bir noktaya gelene kadar takımın lider oyuncuları Tadic, Fred ve Dzeko'ya fikirlerini soruyordu ancak daha sonra Kartal ile oyuncular arasında ters düşen fikirler ortaya çıktı. 

"KAPILARI TEKMELEDİ"

Öte yandan habere göre; Fenerbahçe'nin Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçın ardından oyuncular ile İsmail Kartal arasındaki bütün bağların koptuğu ve oyuncuların sadece sezon sonunun gelmesini beklediği ifade edilirken, son maçlarda kadroya alınmayan Leonardo Bonucci, Konyaspor maçında kadroda olmadığını öğrenince tesislerde sorun çıkardı.

Spor yorumcusu Serhat Akın'ın iddiasına göre; Bonucci, Konyaspor maçında kadroda olmadığını öğrendikten sonra tesislerde kapıları tekmeledi.

"OYUNCULAR İLE BAĞ KALMAMIŞ DURUMDA"

Öte yandan Tivibu Spor'da konuşan spor yorumcusu Elvir Balic, İsmail Kartal ile takım arasındaki bağın tamamen koptuğunu ifade ederek, "Futbolcular teknik direktörden memnun değilse, hiçbir şey yapamazsın. Oyuncuların %90'ı çok önceden İsmail Hoca ile bağları koparttı." sözlerini sarf etti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Bünyamin 1 hafta önce Şikayet Et
    Nedense fb eski futbolcular fenerin ufacık bir şeyi hemen ifşa ediyorlar gslilerde konuyu hemen kapatıyorlar aradaki fark bu fb de fetö iş karıştırıyor gsde ortalığı yatıştırıyor dem bile gsli tabii bunu es geçmeyelim
    Cevapla
  • Kutahyali 1 hafta önce Şikayet Et
    Şansları yüzde kaça düştü bilen var mi
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ali koçun yerinde olsam bütün işleri fabrikaları kapatır bütün yatırımlarımı çeker yurt dışına taşırım ve şebekeyle özel olarak ilgilenirdim o gücün var hergün birini ziyaret ederdim.
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 1 hafta önce Şikayet Et
    kardeşim 100 puana yakın puan toplamış ligi ikinci bitiren bir teknik direktöre başarısız diyemezsiniz kimse kusura bakmasın avrupayı izleyin bakalım varmı böyle bir örnek? adam çok başarılı oldu harcamayın adamı. Ben bir Beşiktaş taraftarı olarak İsmail Kartal ın fenerbahçe den gönderilmesinin büyük bir hata olacağı kanaatindeyim
    Cevapla
  • Arif¹ 1 hafta önce Şikayet Et
    Ismail hoca ke dışı ile bağları koparmış futbolcular ile olsa ne olur. Uyuyan, uyuyarak top oynayan takımdan ancak bu olur. Pas yapmayı maharet saymış gaz veriyorlar. 5 pas yap gol at. 500 pas yapıp gol atamasından sonra. Düzgün bir şut bile olmadan biten maçlara bakın. Çok güzel oldu bize. Şampiyonluk da neymiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle