Osman Özköylü: Bugün gücümüz yetmedi

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 3-0 mağlup oldukları Y. Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Osman Özköylü: Bugün gücümüz yetmedi
Osman Özköylü: Bugün gücümüz yetmedi
GİRİŞ 16.09.2023 22:52 GÜNCELLEME 16.09.2023 22:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Pendikspor, deplasmanda karşılaştığı Y. Adana Demirspor’a 3-0 mağlup oldu.

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maç sonu basın toplantısında, "İstediğimiz gibi bir akşam olmadı. Karşımızda çok kaliteli oyunculardan kurulu çok önemli bir takım vardı. Büyük takımlar harici bu ligde en az onlar kadar iyi oyunculara sahip bir rakibe karşı oynadık. O önemli ayakların beceresi sonuca yansıdı. İlk yarıda maalesef birebir oyunda çok zayıf kaldık. Onların topu almasına ve oynamasına, yaptıkları koşulara karşılık veremedik. İlk yarıda maç 1-0 giderken kaybettiğimiz bir gol pozisyonu vardı. O golü atsak motivasyonumuz artabilirdi. İlk yarı Adana Demirspor özel oyuncularını çok iyi kullandı. Bugün maçı onların becerileri maçı kazandırdı. İkinci yarıda pozisyonlara girdik. Belki maçı 2-1 yapabilsek motivasyonumuz artabilirdi. Biz pozisyonları değerlendiremedik, onlar değerlendirdi. Maçı kazanan tarafta Adana Demirspor oldu. Son vuruştaki beceri eksikliğimiz sonucun böyle olmasına neden oldu. Adana Demirspor’u kutluyorum. Bizim gücümüz bugün yetmedi" diye konuştu.

Öte yandan Özköylü, eksikleri tamamlayıp yollarına devam edeceklerini, iyi oyuncular aldıklarını ancak onlarında daha hazır olmadığını belirtti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    sen asansör takımını yenemiyorsan o zaman merdiven bile olamamissin suçu kendinde ara
    Cevapla
  • maalesef 7 ay önce Şikayet Et
    tabi bjk olsa aslan kesilirdiniz asansör takım
    Cevapla