Modou Barrow Sivasspor'da

Trendyol Süper Lig ekiplerinden EY Sivasspor, Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Ahli'de forma giyen sol kanat oyuncusu Modou Barrow'u sezon sonuna kadar kiraladı.

Modou Barrow Sivasspor'da
Modou Barrow Sivasspor'da
GİRİŞ 28.08.2023 16:42 GÜNCELLEME 28.08.2023 20:39

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam eden EY Sivasspor, Al-Ahli'den Modou Barrow'u kiralık olarak renklerine bağladı.

Sivas'a gelen Gambiyalı futbolcu, Başkan Vekili Bahattin Eken'in katıldığı töreninde resmi imzayı attı.

Modou Barrow, sağlık sponsoru Medicana Sivas Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Barrow, ilk olarak kan tetkiklerinin yapılmasının ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene yapıldı. Sporcunun sağlık kontrolleri, radyoloji ve kardiyak testinin yapılmasıyla tamamlandı.

Kariyerinde 328 maça çıkan Modou Barrow, 62 kez gol sevinci yaşadı ve 53 de asist yaptı. Barrow, 18 kez de Gambiya Milli Takımı'mın formasını terletti.

KAYNAK: İHA
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.