Fenerbahçe'ye UEFA şoku! Ceza kesinleşti: Kerem ve Mourinho detayı

Fenerbahçe, Jose Mourinho’nun alacakları ve Kerem Aktürkoğlu’nun UEFA ile yapılan görüşmelerin ardından bütçeye dahil edilen maaşı nedeniyle harcama limitini aştı. Sarı-lacivertliler bu yüzden ceza alacak.

Fenerbahçe'ye UEFA şoku! Ceza kesinleşti: Kerem ve Mourinho detayı
Fenerbahçe'ye UEFA şoku! Ceza kesinleşti: Kerem ve Mourinho detayı
GİRİŞ 13.05.2026 16:35 GÜNCELLEME 13.05.2026 16:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de yeni başkanın kim olacağı merak edilirken UEFA'dan Fenerbahçe'ye ceza verileceği iddiası gündeme geldi.

CEZANIN NEDENİ KEREM VE MOURINHO...

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Jose Mourinho’nun alacakları ve Kerem Aktürkoğlu’nun UEFA ile yapılan görüşmelerin ardından bütçeye dahil edilen maaşı nedeniyle harcama limitini aştı.

Haberde UEFA’dan Sarı-lacivertlilere yaklaşık 10 milyon euro seviyesinde para cezası geleceği ve bu cezanın kesinleştiği ifade edildi.

Sezona Jose Mourinho ile başlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya 1-0 yenilmesinin ardından Portekizli teknik adamla yolları ayırmış ve göreve Tedesco'yu getirmişti.

KEREM'E 22.5 MİLYON EURO BONSERVİS

Sezon başında Kerem Aktürkoğlu transferi için Portekiz kulübüne 22 milyon 500 euro bonservis bedeli ödeyeceğini açıklayan Fenerbahçe, kulüp tarihinin en pahalı transferlerinden birini gerçekleştirmişti.

Harcama limitini aştığı için UEFA'nın cezası ile karşı karşıya olan Fenerbahçe, konu üzerine henüz resmi bir açıklama ise yapmadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 13 dakika önce Şikayet Et
    Osimhene 75 Milyonu nasil veriyolar abi???
    Cevapla
  • abdullah 14 dakika önce Şikayet Et
    Bu cezanın nedeni "yapı, sapı, fetö, sakın ha, hakemler, federasyon, hacıosmanoğlu" hep bunlardan yoksa Fenerim öyle güzel yönetiliyorki bunlar hep engel hep.
    Cevapla
  • ender 15 dakika önce Şikayet Et
    fenerbahçe, galatasaray'ı ne ile suçluyorsa, kendisinin onu yaptığını gösteren bir diğer olay daha..
    Cevapla
  • şutçu 16 dakika önce Şikayet Et
    evladının ceza parasını Hakan safi cebinden öder sıkıntı olmaz ..
    Cevapla