Ankaragücü ve Fatih Karagümrük, PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Ankaragücü'nü Antalyaspor maçındaki saha olayları, Fatih Karagümrük'ü ise Adana Demirspor maçındaki talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Ankaragücü ve Fatih Karagümrük, PFDK'ye sevk edildi
Ankaragücü ve Fatih Karagümrük, PFDK'ye sevk edildi
GİRİŞ 18.05.2023 23:55 GÜNCELLEME 18.05.2023 23:55

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig ekipleri MKE Ankaragücü ile VavaCars Fatih Karagümrük'ü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, ligin 34. haftasında oynanan müsabakalarda MKE Ankaragücü'nün saha olayları nedeniyle, Fatih Karagümrük'ün ise talimatlara aykırı hareketi sebebiyle PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

HangiKredi Ümraniyespor ile oynanan maçta kırmızı kart gören Medipol Başakşehirli futbolcu Mahmut Tekdemir'in ise kural dışı hareketi gerekçesiyle tedbirli olarak disipline gönderildiği aktarıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.