MHK seminerinde F.Bahçe ve Beşiktaş gündemi!

MHK Üst Klasman Hakem Semineri pandemi önlemleri çerçevesinde geçtiğimiz hafta online olarak gerçekleştirildi.

MHK seminerinde F.Bahçe ve Beşiktaş gündemi!
MHK seminerinde F.Bahçe ve Beşiktaş gündemi!
GİRİŞ 20.11.2020 19:18 GÜNCELLEME 21.11.2020 12:55
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg tarafından verilen eğitimlerde, son 4 haftada yaşanılan önemli pozisyonlar masaya yatırıldı. Ligin 8'inci haftasında F.Bahçe-Konya maçında Pelkas'ın golünün, Valencia'nın topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle VAR ile iptal edilmesi ve G.Antep-Beşiktaş maçında kaleci Ersin'in atılması da gündeme geldi.

Uilenberg'in, F.Bahçe-Konya maçında yaşanan pozisyon ile ilgili "VAR'dan verilen görüntüler kararın verilmesi için yetersiz. Net bir görüntü yok" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

ERSİN DESTANOĞLU KARARI HATALI!

MHK Eğitim Danışmanı Uilenberg, G.Antep-Beşiktaş maçında kaleci Ersin'in hatalı bir kararla oyun dışında kaldığını da dile getirdi. G.Antep-Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ve F.Bahçe-Konya maçının hakemi Ali Şansalan bu hafta orta hakem olarak ligde görev alamadı.



BEŞİKTAŞ'IN İTİRAZI REDDEDİLMİŞTİ

Beşiktaş, Gaziantep maçının ardından 2 maç men cezası alan genç kaleci Ersin Destanoğlu için Tahkim'e gitmiş ancak, TFF Tahkim Kurulu Ersin Destanoğlu'nun 2 maçlık cezasını onayarak, siyah-beyazlıların itirazını reddetmişti.

 
YORUMLAR 22
  • kemal2011 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu Turk hakemlerin ne yapacagi belli degil.. Bence de yabanci hakemlere mac verilmesi denenebilir..
    Cevapla
  • Avci 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulkemize yabanci futbolcu geliyomu?geliyor.yabanci antronor geliyormu?geliyor.peki neden yabanci hakem getirmiyorsunuz..yabanci hakem gelmeden turkiyede futbol 1 adim ilerlemez..ne hikmetse futbolcu antronor ithal edince onurumuza hicbise olmuyorda hakem dedikmi onurumuz zedeleniyormus))milli takim kume dustu sasirdikmi?
    Cevapla
  • Asalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum
    Cevapla
  • misafirrr 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülen berg sende mi brütüs.
    Cevapla
  • Selçuklu 3 yıl önce Şikayet Et
    Konya fener maçındaki pozisyon ceza sahasında olsa 100 kere olsa hiçbir hakem pozisyonu durdurup penaltı vermez.. ama ilginç bir şekilde hakem oyunu dırdurup el verdi.. nasıl gördü hayret.. gecen sene fenerin kurtardıgı penaltılarda kaleci açılmış diye defalarca tekrar ettirdiler.. rakip kaleciler açılınca tekrar ettirmediler.. algı oluşturup feneri suçlayanlara soruyorum hangi anadolu takımı gs ile yarışırken şampiyon oldu olmadılar malesef.. ama fener ile yarışan bursa şampiyon oldu.. demekki ligde fenerasyon diye birşey yok aslanasyon diye birşey var
    Cevapla
  • Marmara 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal bee..malum bu gs için çalışan sadece aslanasyon yok daha etkili malum çevreler var..onca olaydan en karlı çıkan tek takım..deli sorular, çık çıkabilirsen içinden..2000 yılından sonraki tüm şampiyonluklar didik didik edilmelidir nokta..
    Cevapla
  • Adanadaki Gonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatınız palavra, hayatınız yalan ve ajitasyon.
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağlama ağlama. Gs ile yarışıp şampiyon olamayan Anadolu takımı fener var. Başka yarışan olmadı.
    Cevapla
  • Yaz 3 yıl önce Şikayet Et
    FT ne demiş ona bakın.Onemli olan FT nin dedikleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle