Kulüpler teröre karşı tek yürek oldu!

Süper Lig kulüpleri, Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde düzenlenen bombalı saldırıyı lanetledi.

Kulüpler teröre karşı tek yürek oldu!
Kulüpler teröre karşı tek yürek oldu!
GİRİŞ 09.10.2016 14:15 GÜNCELLEME 09.10.2016 14:15

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun olduğu bölgeye bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 8 askerimizin şehit, 5 askerimizin de yaralandığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşanan hain terör saldırısını lanetleyerek, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, şehit yakınları ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz."

Beşiktaş: Milletimizin başı sağolsun

"Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 9 askerimizin şehit olduğu terörist saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Vatan toprağını savunurken şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dileriz. Saldırılarda yaralanan askerlerimize acil şifalar temenni ederiz.

Milletimizin başı sağolsun."

Galatasaray: Terörü lanetliyoruz!

"Bugün Şemdinli'de Durak Jandarma Karakolu'na yönelik yapılan bombalı araç saldırısı sonrası 8 askerimizin şehit olduğunu, 5 askerimizin de yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ulusumuzun yüreğinde sonsuza dek yaşayacak. Galatasaray Spor Kulübü olarak terör eylemini lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Tüm ülkemizin başı sağ olsun."

Trabzonspor: Teröre lanet olsun

"Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun olduğu bölgeye bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 9 askerimizin şehit, 11 askerimizin de yaralandığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Yaşanan hain terör saldırısını lanetleyerek, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, şehit yakınları ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz."