İşte olay hakem Deniz Ateş Bitnel'e verilen not!

Deniz Ateş Bitnel'in son 10-15 yılın en düşük notu olan 5.9'u alması gündemde. Bu notla yüzde yüz sezonu kapattı, kariyeri de sona eriyor.

İşte olay hakem Deniz Ateş Bitnel'e verilen not!
İşte olay hakem Deniz Ateş Bitnel'e verilen not!
GİRİŞ 22.02.2016 14:22 GÜNCELLEME 22.02.2016 21:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Deniz Çoban’ın Kasımpaşa-Çaykur Rize maçında yaptığı hata sonrası hakemliği bırakma jesti dün Deniz Ateş Bitnel’den de beklendi.

Bitnel’in hakemlik kariyerine, gözlemcisi İlham Kaplan nokta koyacak. Kaplan’ın Bitnel’e “Çok zayıf performans, kabul edilemez” anlamına gelen 5.9 puan vermesi gündemde. Son 10-15 yılda üst klasman hakemleri bu kadar düşük not almadı. Bu not ile birlikte Bitnel bu sezonu kapattı. Ancak 33 yaşındaki Bitnel’in hakemlik kariyeri de dün geceki maçla birlikte sona erebilir.

Yeterli Süper Lig tecrübesi olmamasına rağmen kısa sürede basamakları tırmanan Deniz Ateş Bitnel’e bir darbe daha geliyor. Hakemliği bırakmazsa FIFA kokartı elinden alınacak.

YORUMLAR 11
  • Yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya hakem tamam da Trabzon'un hiç mi suçu hakeme itiraz et kartını al elinden sonra attı diye ağla.Hakemler ilk kez böyle maç yönetmiyor sonuçta.Her hakkı yenen takımın futbolcusu bu tepkiyi verse o zaman futbol oynanır mı? Hakemin kariyeri bitsin tamam ama o futbolcular da yaptıklarının cezasını çeksin.Galatasaraylı ya da Trabzonsporlu ya da bir başka takımın da fanatik taraftarıfalan da değilim bunu da belirteyim.Bu kadar fanatiklik fazla.
    Cevapla
  • 43ce 8 yıl önce Şikayet Et
    hakeme ceza tamam da trabzonun kayıplarını kim tazmin edecek
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    belkide adam pkk lı işi trabzonlulara özel bir gıcığı var .
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    bir galatasarayli olarak futboldan sogudum.o gitsin koyde koyun gutsun
    Cevapla
  • Sadece mi 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakem genç tecrübesiz ve kendine aşırı güveniyordu. Ama bir maçta 4 kırmızı kart çıkmaz diye bir kurak yok. Zaten zenci futbolcu hakeme göğüs vurdu onun hiç mi suçu yok Salihin kırmızısıda haklı diğer Trabzonspor'lu futbolcuların hakemler daha az konuşması gerek. Penaltıda da temas var bunun gibi verilen penaltı çok. Yani trabzonlu futbolcularında profesyonel davranmaları gerek. Beşiktaşlıyım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle