'Bu maç tekrar edilebilir'

Trabzonspor'un Galatasaray'a mağlup odluğu maçta kırmızı kart gören Özer Hurmacı karşılaşma sonrasında konuştu.

'Bu maç tekrar edilebilir'
'Bu maç tekrar edilebilir'
GİRİŞ 21.02.2016 21:43 GÜNCELLEME 21.02.2016 21:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İşte Özer Hurmacı'nın 360 kanalında yayınlanan Telegol programına yaptığı açıklamalar;

''TOP OMZUMA ÇARPTI, SÖYLEDİM, KART GÖRDÜM''

Top omuzuma çarptı, bunu söyledim. "Bana itiraz etme" dedi, sarı kart verdi. İkinci kartta, topa müdahale ettim, korktum Carole ayağıma vurmasın diye. Kartı başkasına çıkardı zannettim. Ben 11 senedir Süper Lig'deyim, ilk defa böyle bir şey yaşadım. Bütün takımın morali bozuldu, onları eksik bıraktım. Sonra maç başka yere gitti.

''RİCA EDİYORUM, BU MAÇI İZLESİNLER''

TFF Başkanı'ndan MHK Başkanı'ndan herkesten rica ediyorum, bu maçı izlesinler. Kırmızı kartları eteliyorlar mı, ne yapıyorlar yapsınlar. Bizim sicilimizi araştırsınlar. Biz 11 yılda kaç tane tekme atmışız, kaç kasıtlı tekme atmışız. Bu araştırılsın ve inşallah haftaya oynarız.

''MAÇIN TEKRARI OYNANABİLİR''

Bunlar düzeltilmeli. Maçın tekrarı oynanabilir. Bizim kırmızı kartlarımız ve diğer hatalar telafi edilsin. Biz mağduruz ve bizim hakkımız yendi. Daha önce de şahit olduk, kırmızı kartlar ertelendi. Bize de gereken yapılsın. Çok sinirliyim ama sakince konuşuyorum.

YORUMLAR 6
  • şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun hakeme 10 numara maç yönetti. hİç bir hatası yoktu. Esas geçen hafta oğuzhana yapılan kasıtlı harekete devam diyen hakem kasıtlıdır.
    Cevapla
  • karakartal devamı. 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin futbolcun hakeme omuz atsın senin futbolcun hakeme kırmızı göstersin senin futbolcun rakibe tehlikeli girsin ama birşey olmasın oh iyi miş.Yarın da MHK veya Futbol federasyon başkanı olsun Salih Dursun yorumcularda alkışlasın. Bence Paskal Noumayı gönderenler salih dursuna en ağır cezayı versinler de aklı başına gelsin. Esasında Trabzonun aklı hala alamadığı şampiyonluk. Dün akşamki şovlarıda buydu zaten.
    Cevapla
  • karakartal 8 yıl önce Şikayet Et
    Dün akşam maçta bir iki tane hakem hatası olmuştur. Her maçta olduğu gibi. Trabzon bağırıyor canımız yandı diye. Ağlama kardeşim Galatasaray sizin kardeş kulübünüz zorda kalmışlar ne olacak yani. Siz değilmiydiniz Galatasaray FB yada BJK ile şanpiyonluğa oynarken GS şanpiyon olsun diye yatmadınızmı her maçta fark yemedinizmi. Trabzonda yıllar önce fenerin hocasına kulübede taş yağdırdınız ama bazıları çıkıp dediki ucak savarlamı ateş edildi ne olmuş yani dediniz. Ozaman basın sesini çıkarmadı. ille hoca ölseymiydi. Ligde hiç bir iddan kalmamış bağırıyorsun. Beşiktaşa da 4 Kırmızı kart gösterdiler 11 puan öndeyken şampiyonluğu aldılar o zaman her şey normaldi.
    Cevapla
  • eyyup 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle rezil hakem görmedim resmen maçı gasp etti bunun hakem liğinden şüphe edilir adam maç seyretmiyor resmen takımı kıyıyor böyle hakemlere bir daha maç verilmesin adam derdinide anlatamayacak itiraz edemezsin ben en 30 defa snayder rin hakemlere el kol haretine tepki için sarı kart gösterdiğini görmedim hakem çığrından çıkarıyor sonra proveke ediyor sonra insanların sakin olmasını bekliyor bunu bütün takımlar için tehlikeli görmek lazım hakemin gördüğü kırmızı kartta dahil hepsi haksızlıktı
    Cevapla
  • kamiloğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    hakem hatası var. sineye çekeceksiniz. kural hatası olursa tekrar edilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle