Salih Dursun, Gascoinge'i hatırlattı

Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart, akıllara Paul Gascoigne'in 21 yıl önce yaptığı benzer hareketi getirdi.

GİRİŞ 22.02.2016 09:38 GÜNCELLEME 22.02.2016 10:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın 86. dakikasında hakem Bitnel'in Cavanda'yı oyundan atmasının ardından yere düşen kırmızı kartı alarak hakeme gösteren bordo-mavili futbolcu Salih Dursun, uzun süre gündemden düşmeyecek bir harekete imza attı. 24 yaşındaki futbolcunun tepkisi, 1995-96 sezonunda İskoçya Premier Lig'de oynanan bir maçta hakeme sarı kart gösteren İngiliz futbolcu Gascoigne'i hatırlattı.

21 YIL ÖNCE YAŞANMIŞTI

Rangers, şampiyonluk kupasını kaldırdığı 1995-96 sezonunda, 30 Aralık 1995 günü Ibrox Stadı'nda Hibernian'ı ağırladı. Ev sahibi ekibin 7-0 gibi farklı bir galibiyetle sahadan ayrıldığı maçta, Gascoigne yaptığı hareketle skorun önüne geçti. Karşılaşmada takımı adına skor da üreten İngiliz futbolcu, düşürdüğü sarı kartı geri verirken hakem Dougie Smith'e esprili bir şekilde kart gösterince hakem Smith de Gascoigne'i sarı kartla cezalandırmıştı.

YORUMLAR 1
  • ÇELTİK 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün tüm yorumlarda tv basın vs yapılan tüm konuşmalarda hakemlerie fatura kesiliyor bu konuşan spor yorumcularında işin içinde olduklarını neden söylemiyorlar federasyon MYHK spor yorumcuları bunlarIn hepsi sistemin çıkar şebekesinin üyeleridir yazık
    Cevapla