Balili, 2 yıllığına Antalyaspor'da

4 sezondur Sivasspor ile önemli başarılara imza atan Sivasspor'un İsrailli yıldızı Balili, önümüzdeki sezon Antalya forması giyecek. Güney ekibi, golcü oyuncuyu iki yıllığına kadrosuna kattı.

Balili, 2 yıllığına Antalyaspor'da
Balili, 2 yıllığına Antalyaspor'da
GİRİŞ 22.06.2009 09:24 GÜNCELLEME 22.06.2009 09:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızla sürdüren Antalyaspor, Sivasspor'un yıldız golcüsü Pini Felix Balili ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye'ye 2003 yazında İstanbulspor formasıyla merhaba diyen Balili, Kayserispor'da da oynamış ve 2005 yazında Sivasspor'a transfer olmuştu.

Antalyaspor, flaş Balili transferinin ardından bir bomba daha patlattı ve İstanbul BŞB'den ayrılan Kerim Zengin ile de anlaştı. Kerim, yeni takımıyla 1 yıllık sözleşmeye imzaladı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 2
  • emre canpolat 14 yıl önce Şikayet Et
    balili. arkadaşlar işte bu sivasın bittiği andır.Takımın en önemli üç oyuncusundan biri olan balili olmaksızın sivas ne şampiyon olur nede gol atar gollerin çoğu balili sayesinde geliyodu gol atmasa bile attırıodu mehmet yıldız tek kaldı bide musa
    Cevapla
  • TATARRAMAZAN 14 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun. antalya çok isabetli bir transfer yaptı.Balili mahçup etmeyecek hiç birisini.çok süratli ve atak bir futbolcu.sivastan gitmesine üzüldüm.antalya için hayırlı olsun.
    Cevapla