O maçtaki penaltı çok konuşulmuştu! TFF VAR kayıtlarını açıkladı

TFF, Süper Lig'de 37. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı. Beşiktaş - Hatayspor maçında siyah-beyazlıların kazandığı penaltıda yaşanan diyaloglar.

O maçtaki penaltı çok konuşulmuştu! TFF VAR kayıtlarını açıkladı
O maçtaki penaltı çok konuşulmuştu! TFF VAR kayıtlarını açıkladı
GİRİŞ 20.05.2024 20:28 GÜNCELLEME 20.05.2024 21:22
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.

TFF, Süper Lig’in 37. haftasında oynanan 4 karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını Youtube hesabından ses ve görüntülü olarak paylaştı.

Videoda yer alan maçlar ve alınan kararlar şöyle:

- İstanbulspor - Sivasspor müsabakasının 64. dakikasında köşe vuruşu sonrası hakem Ömer Faruk Turtay, elle oynama belirleyerek penaltı noktasını gösterdi. VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izleyen Turtay, penaltıyı iptal ederek köşe vuruşu kararı verdi.

- Beşiktaş - Hatayspor maçının 90+3. dakikasında ev sahibi ekibin köşe vuruşu sonrası ceza sahasında Salih Uçan'a yapılan müdahale için VAR, potansiyel penaltı kararı için hakem Cihan Aydın'a uyarıda bulundu. Pozisyonu izleyen Aydın, Beşiktaş lehine penaltı noktasını gösterdi.

- Gaziantep FK - Fatih Karagümrük karşılaşmasının 53. dakikasında Ceccherini'nin Markovic'e yaptığı müdahale sonrası hakem Zorbay Küçük sarı kart gösterdi. VAR uyarısıyla kenara gelerek pozisyonu izleyen Küçük, sarı kartı iptal ederek Ceccherini'yi kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

- Kayserispor - Konyaspor mücadelesinin 14. dakikasında duran topta Uğurcan'ın yerde kalması sonrası VAR hakem Halil Umut Meler'e uyarıda bulundu. Pozisyonu izleyen Meler, Duckens Nazon'un kural dışı hareketi nedeniyle direkt kırmızı kart gösterdi.Haftaya damga vuran Beşiktaş - Hatayspor maçında siyah-beyazlıların kazandığı penaltının da kayıtları ortaya çıktı

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Batandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe galatasaray'ı perişan etti Konya'da vurursa galatasaraya sen o zaman seyret nasıl ciyaklıyorlar .
    Cevapla
  • Gs34 2 ay önce Şikayet Et
    biz Konya'yı yenersek sen ciyaklayacaksın galiba aslan ciyaklamaz kanarya ciyaklar çünkü.
    Cevapla
  • Doğrucu 2 ay önce Şikayet Et
    GS bu koç grubu nu hem ekonomik yönden hem de futbol yönünden paramparça edicek.Bu sene feneri hakemler bile şampiyon yapamayacak.Pendik ve karagümrük fenerin eyyamcı hakemleri sayesinde küme düştü.Umarim bu bedeli fener seviciler en ağır şekilde gösterirler.
    Cevapla
  • Muhsin 2 ay önce Şikayet Et
    TS GS Samsun GS Kasımpaşa GS Adana Demirspor GS BJK GS maçları ya hakemler ile yada takımların maçları ikram ederek kazandığını Mozambik deki insanlar bile biliyor GS bin iki senedir bir kırmızı kartı var sen neyin kafasını yaşıyorsun birader
    Cevapla
  • Abidin 2 ay önce Şikayet Et
    Sen bence futbol falan seyretme
    Cevapla
  • Çağlar 2 ay önce Şikayet Et
    Sahasında 10 kişiyi yenemeyenler mi koç grubunu perişan edecek :)
    Cevapla
  • keskinlikartal 2 ay önce Şikayet Et
    hakemmi vuruyo?hakemler hatay depremzede diye kolluyo desek daha doğru
    Cevapla
  • Hatay 2 ay önce Şikayet Et
    Ondan 17 ci sırada hey allahım hey birde hakemler kolluyor ne saçma bir yorum hatayı sevmediniz gitti be yazzıklar olsun
    Cevapla
  • 3437 2 ay önce Şikayet Et
    Hatay a deprem vurmuş birde hakemler vuruyor bu nasıl bir penaltı her yol GS ye çıkıyor. Bu nasıl bir tezgah adamlar her yeri bağlamışlar
    Cevapla
  • Cem 2 ay önce Şikayet Et
    Penaltiyla galatasarayın ne alakası var galiba yaran var Galatasaray çokmu yaktı canınızı Hatay maçını gatasaraya bagliyon demekki Bayern şampiyon olamadı onu da Galatasaray yaptı demekki
    Cevapla
  • nevizade 2 ay önce Şikayet Et
    Bu sene penaltılardan en fazla malum takım faydalandı. Ancak en çok onlar ağladılar. Ağlamaları hala bitmemiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle