Fenerbahçe'nin transferi Sofyan Amrabat kimdir? Sofyan Amrabat piyasa değeri ne kadar?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat hakkında arama motorlarında sorgulamalar yapılıyor. Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibi Manchester United'a kiralık olarak giden ve 30 maçta forma şansı bulan Amrabat gol ve asist katkısı yapamadı. Peki, Sofyan Amrabat kimdir? Sofyan Amrabat piyasa değeri ne kadar?

Fenerbahçe'nin transferi Sofyan Amrabat kimdir? Sofyan Amrabat piyasa değeri ne kadar?
Fenerbahçe'nin transferi Sofyan Amrabat kimdir? Sofyan Amrabat piyasa değeri ne kadar?
GİRİŞ 30.08.2024 17:03 GÜNCELLEME 30.08.2024 17:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat kimdir? Sofyan Amrabat piyasa değeri ne kadar? soruları merak ediliyor. Faslı yıldızın kariyeri merak edilirken Fenerbahçe ile 1+3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Amrabat, bugün 15.30'da İstanbul'a geldi.

Sofyan Amrabat kimdir?

SOFYAN AMRABAT KİMDİR?

21 Ağustos 1996 yılında Hollanda'nın Huizen şehrinde hayata gözlerini açtı. Aslen Faslı olan Amrabat profesyonel futbolcudur. 

Profesyonel kariyerine Hollanda'nın Utrecht takımı ile başlayan Sofyan Amrabat, orta sahada görev yapmaktadır. 2023-2024 sezonunda Manchester United'a kiralanan Amrabat, 30 maça çıktı ancak gol ve asisti bulunmuyor. 

Amrabat, Fas Milli Takımı forması giyiyor.  Boyu 1,83m olan Faslı ylıdız'ın bonservisi Fiorentina'da bulunuyor. Son olarak adı Fenerbahçe ile anılan Sofyan Amrabat sarı-lacivertli ekibe transfer oldu.

SOFYAN AMRABAT KAÇ YAŞINDADIR?

Sofyan Amrabat 1996 doğumludur. 2024 yılında ise yaşı 28'dir.

Sofyan Amrabat bonservis bedeli ne kadar?

PİYASA DEĞERİ NE KADAR?

Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcuyu bir sezonluğuna 2 milyon euro bedelle kiralayacak. Sarı-lacivertli yönetim Amrabat'ı 13 milyon euro satın alma yükümlülüğe ile el sıkıştı.

Transfermarkt verilerine göre Sofyan Amrabat'ın bonservis bedeli 22 milyon eurodur.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Fb li 2 hafta önce Şikayet Et
    Romulo büyük takım oyuncusu FB alsın el nesriyle takas yapsın cekoyuda versin göztepeye Romulo cenk santraforda etkili olur
    Cevapla
  • Bülent 2 hafta önce Şikayet Et
    Fener'e göre bir transfer olmadığını düşünüyorum.
    Cevapla