Youssef En-Nesyri kimdir, Müslüman mı? Youssef En-Nesyri bonservis bedeli ne kadar?

Fenerbahçe yönetimi ve Jose Mourinho'nun mutlaka takımda görmek istediği Faslı yıldız Youusef En-Nesyri ile anlaşma sağladı. Sevilla ile görüşmelerde olumlu sonuç alan sarı-lacivertli ekip yeni transferi Youusef En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi. Fenerbahçe, En-Nesyri için 19 milyon 500 bin Euro bonservis ödeyecek. Bu rakam 4 yıl içerisinde 8 taksitle Sevilla'ya ödenecek. Peki, Fenerbahçe'nin yıldızı Youssef En-Nesyri kimdir, Müslüman mı?

Youssef En-Nesyri kimdir, Müslüman mı? Youssef En-Nesyri bonservis bedeli ne kadar?
Youssef En-Nesyri kimdir, Müslüman mı? Youssef En-Nesyri bonservis bedeli ne kadar?
GİRİŞ 27.07.2024 13:12 GÜNCELLEME 27.07.2024 13:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe,  transferleri peş peşe açıklıyor. Son olarak Faslı Santrafor Youusef En Nesyri ile anlaşma sağlayan sarı-lacivertli ekip faslı yıldız için  19 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Peki, Youssef En-Nesyri kimdir, Müslüman mı? Youssef En-Nesyri bonservis bedeli ne kadar?

Youssef En-Nesyri kimdir?

YOUSSEF EN-NESYRİ KİMDİR?

Youssef En-Nesyri, 1997 yılında hayata gözlerini açtı. 27 yaşında olan Faslı santrafor İspanya'da La Liga liginde uzun zamandır top koşturdu. 1,92m boyu olan En-Nesyri, rakip takımın savunma hattını zorlamakla biliniyor. Özellikle kafa toplarında çok etkili olabiliyor. 

Profesyonel kariyerin 2016'da Malaga B takımında başladı. Ardından sırasıyla Málaga, Leganés ve Sevilla kulüplerinde forma giydi. Şimdi ise Türkiye'nin köklü kulüplerinden Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

En-Nesyri, Fas'ın 2018 ve 2022  FIFA Dünya Kupası kadrolarına seçilmişti.

2017, 2019, 2021 ve 2023'te Afrika Uluslar Kupası için seçilmişti.

Youssef En-Nesyri, geçtiğimiz sezon Sevilla'da 41 maçta 20 gol 3 assist yaptı.

YOUSSEF EN-NESYRİ BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Youssef En-Nesyri Transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 20 milyon Euro olarak belirlenmiştir.

YOUSSEF EN-NESYRİ MÜSLÜMAN MI?

Faslı Youssef En- Nesyri Müslüman bir ailede dünyaya gelmiştir. En-Nesyri Müslümandır.

EN-NESYRİ'NİN EN ÇOK ÖNEM VERDİĞİ ŞEY

En-Nesyri'nin bir takımda en çok önem verdiği şeylerden birisi taraftar desteğidir. Marca gazetesine verdiği bir röportajda taraftarlar ile ilgili düşüncesini şu cümleler ile anlatıyor, "Bir oyuncuya gereken değeri verip desteklemezseniz, size hiçbir şey vermeyeceğini bilmelisiniz. Ama desteklerseniz size çok şey verir.” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, "Ben dışarıda değil sahada konuşmayı tercih ediyorum" dedi.

KARİYERİNİN DÖNÜM NOKTASI O AKADEMİ OLDU

Kariyerinin dönüm noktasının Mohammed VI Futbol Akademisi'nde olduğunun altını çizen Youssef En-Nesyri, "Takım oyununu burada öğrendim, ülkenin en iyi hocalarıyla çalışıyorduk. Mental olarak kendimi çok geliştirdim. Bana futbola dair bildiğim her şeyi unutturup doğrusunu öğrettiler" açıklamasında bulundu.

TRANSFERE ROMA ETKİSİ

İtalyan'ın meşhur gazetecisi Gianluca Di Marzio, Youssef En-Nesyri'ye Roma'nın ilgisinin olmasından ötürü Fenerbahçe ile henüz anlaşma sağlamadığını açıklamıştı. 

4 YILLIĞINA FENERBAHÇE'DE

En-Nesyri, saat 15.00'de İstanbul'a gelecek ve gerekli sağlık kontrollerinden geçmesiyle birlikte Fenerbahçe ile 4 yıllığına resmi sözleşme imzalayacak.

YOUSSEF EN NESYRİ'NİN FENERBAHÇE'YE MALİYETİ NE KADAR?

Youssef En-Nesyri'nin Fenerbahçe'ye maliyeti 4 yılda 16 milyon euro. Her yıl sarı-lacivertli ekipten 4 milyon euro para alacak olan Faslı yıldızın bu transferi dünya çapında yankı yaptı.

YAĞIZ SABUNCUOĞLU'NDAN PAYLAŞIM

Yağız Sabuncuoğlu X hesabından Youssef En-Nesyri ile ilgili paylaşımda bulunarak yıldız golcünün bugün sağlık kontrolleri için İstanbul'da olacağını belirtti. İşte o paylaşım;

FENERBAHÇE TRANSFERİ KAP'A BİLDİRDİ

SAAT 12.30'DA İMZA TÖRENİ OLACAK

Fenerbahçe Kulübü, yeni golcü transferi Youssef En-Nesyri için bugün (25 Temmuz Perşembe) saat 12.30'da imza töreni düzenlendi.

"KUPALAR KAZANMAK ÖNEMLİ"

Youssef En-Nesyri imza töreninde yaptığı açıklamada önceliğinin kupalar kazanmak olduğunu belirterek, "Rakip takımlardaki forvetlere bakmıyorum, kendime bakıyorum. Neler yapabileceğimi çok iyi biliyorum. Kupalar kazanmaya geldim. Şahsi hedeflerim değil, kupalar kazanmak önemli." dedi.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Müslümanmı diye sorguluyorsun, bunlar bizimkilerden daha iyi bir müslümanlar. Bizimkilerde maalesef her saçmalık bar. Oyuncuların genelinde dövme var bu nasıl müslümanlıksa
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Müslümanmıymış
    Cevapla
  • Vatandaş konyalı 1 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş buda moda oldu, başlıkta yaz ama 2 saat oku cevap yok
    Cevapla