Osimhen'in maliyeti ne kadar? Victor Osimhen Galatasaray'dan ne kadar ücret alacak?

Galatasaray'ın yakın zamanda Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı 100 milyon Euro bonservis bedeli bulunan aslen Nijeryalı olan 1,86 m boyundaki santrafor Victor Osimhen'in Galatasaray'dan alacağı ücret merak ediliyor. Peki, Osimhen'in maliyeti ne kadar? Victor Osimhen Galatasaray'dan ne kadar ücret alacak?

Osimhen'in maliyeti ne kadar? Victor Osimhen Galatasaray'dan ne kadar ücret alacak?
Osimhen'in maliyeti ne kadar? Victor Osimhen Galatasaray'dan ne kadar ücret alacak?
GİRİŞ 06.09.2024 16:37 GÜNCELLEME 06.09.2024 16:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen'in sarı-kırmızılılara maliyetinin ne kadar olacağı merak konusu oldu. Peki, Osimhen'in maliyeti ne kadar? Victor Osimhen Galatasaray'dan ne kadar ücret alacak?

Osimhen'in maliyeti ne kadar?

OSİMHEN'İN MALİYETİ NE KADAR?

25 yaşındaki yıldız golcünün yıllık maaşı belli oldu.

Sezon sonuna kadar Galatasaray'da forma giyecek olan Nijeryalı santrafor, yaklaşık 9 milyon euro kazanacak.

Ayrıca kiralamak için bir bedel ödenmeyecektir. Sarı-kırmızılılar sadece oyuncunun yıllık maaşını ödeyecek.

Victor Osimhen kimdir?

VİCTOR OSİMHEN KİMDİR?

29 Aralık 1998 yılında Nijerya'nın Lagos şehrinde doğan Victor Osimhen 25 yaşındadır. Futbol hayatına 2010 yılında Nijerya takımı Ultimate Strikers FC Deba altyapısında başlayan Victor Osimhen, 2017 yılının Ocak ayında Bundesliga ekibi Wolfsburg'a transfer oldu.

Ocak 2017'de 3.50 milyon euro ile Wolfsburg'a transferi gerçekleşen Osimhen, Ağustos 2018'de Belçika ekibi Charleroi takımına kiralık olarak gitti.

Belçika'da performansı ile dikkat çeken Osimhen, 36 maçta 20 gol ve 4 asist yaptı. 2019 Temmuz'da Charleroi, aslen Nijeryalı olan Victor Osimhen'ı kadrosuna katmak için bonservisini aldı ve bir ay sonrası Ağustos 2019 yılında Fransız ekibi Lille takımına 22.40 milyon euro karşılığında transfer etti.

Lille'de gösterdiği üstün performans ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran 1,86 boyundaki golcü Osimhen, Fransa'da 38 maçta 18 gol ve 6 asist yaptı.

Eylül 2020'de ise İtalyan ekibi Napoli'ye 77.50 milyon euro karşılığında transfer oldu. 

2024-2025 sezonunda Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'da kiralık olarak forma giyecek.

"ONLAR İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

İstanbul'da Galatasaray taraftarı ile buluşan Victor Osimhen, "Onlar için elimden geleni yapacağım. Atmosfer harika. Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlıyım" dedi.

SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL MADDE VAR MI?

Galatasaray'ın sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı golcü Victor Osimhen'in sözleşmesinde özel bir madde bulunacağı iddia edildi.

Galatasaray'a kiralık olarak gitmeyi kabul eden Victor Osimhen'in Napoli'den serbest kalma bedelinin 130 milyon eurodan 75 milyon euroya indirilmesini ve sözleşmesinde ocak ayında büyük kulüplerden teklif gelmesi durumunda kullanılabilecek bir fesih maddesi olmasını talep ettiği söyleniyor.

Ocak ayındaki fesih maddesinin kesinleşmesinin sonrasında Victor Osimhen'in İstanbul'a gelen uçağa bindiği aktarılırken teklif gelmesi durumunda bu maddeyi kullanmak Osimhen'in elinde olacak ve eğer maddeyi kullanırsa Galatasaray'ın bunun karşılığında bir miktar para kazanacağı öne sürüldü. Konuya dair resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Ali veli 1 hafta önce Şikayet Et
    darphane gibi gese.
    Cevapla
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Gese batacak.
    Cevapla
  • gölge 1 hafta önce Şikayet Et
    Kulübü kiralama için ücret istememiş. Belli ki aman alın gitsin de biz de kurtulalım demiş. Yarın İcardi kazan kaldırır, ben de bu ücreti isterim diye.
    Cevapla
  • Mustafa 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam GS yi atlama taşı olarak kullanmış . Takımdan ayrı çalışmak yerine oynayabileceği bir kulübe gelmiş ve Ocak transfer döneminde de gitmeyi planlıyor. Bir kaç ay seyretme imkanımız olacak bu da bir şey :)
    Cevapla