Milli maç takvimi! Galler- Türkiye maçı ne zaman?

UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta mücadele edecek olan A Milli Takımımızın Galler ile oynayacağı maçların detaylar arama motorlarında araştırılıyor. Türkiye'nin grubunda yer alan Galler, İzlanda, Karadağ gibi takımlar yer alıyor. Peki, Galler- Türkiye maçı ne zaman? İşte milli maç takvimi...

Milli maç takvimi! Galler- Türkiye maçı ne zaman?
Milli maç takvimi! Galler- Türkiye maçı ne zaman?
GİRİŞ 06.09.2024 17:19 GÜNCELLEME 06.09.2024 17:19

UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü gruptaki ilk maçında A Milli Takım, Galler ile zorlu mücadeleye çıkacak. Galler ile oynanacak maçtan 3 puan almak isteyen Ay-yıldızlılarda 6 isim, sakatlıklarından dolayı aday kadrolarda bulunamadı. Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak maçın bilgileri futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Galler- Türkiye maçı ne zaman? İşte milli maç takvimi...

GALLER- TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Galler- Türkiye maçı 6 Eylül 2024 Cuma günü saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma TV8 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

MİLLİ MAÇ TAKVİMİ

A Milli Takımımızın maç takvimi şu şekildedir:

  • 6 Eylül / 21:45 - Galler - Türkiye

  • 9 Eylül / 21:45 - Türkiye - İzlanda

  • 11 Ekim / 21:45 - Türkiye - Karadağ

  • 14 Ekim / 21:45 - İzlanda - Türkiye

  • 16 Kasım / 20:00 - Türkiye - Galler

  • 19 Kasım / 22.45 - Karadağ - Türkiye

MUHTEMEL 11'LER

Galler-Türkiye maçı bugün oynanacak. Karşılaşmanın muhtemel 11'i şu şekildedir:

Galler: Ward; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, James, Ampadu, Williams; Ramsey, Johnson; Moore

Türkiye: Uğurcan, Kaan Ayhan, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Kenan Yıldız, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz.

MONTELLA'DAN UYARI

Galler ile bu akşam deplasmanda Uluslar Ligi'nde ilk maçına çıkacak olan A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella oyuncularına rakip Galler hakkında uyarılar yaptı. Montella "Özellikle Galler maçı çok önemli. Galibiyetle başlarsak devamı gelir” dedi.

Galler ile deplasmanda daha önce oynadığımız karşılaşmalarda galibiyet alamadığımızın farkında olan Montella, “Siz de biliyorsunuz ki milli maçlar çok farklı duygularla oynanıyor. Rakibimiz ile 9 maça çıkıp 3 galibiyet almışız. Özellikle deplasmanda hiç galibiyetimizin olmaması bizim için önemli bir detay. Bunu bozmak bizim elimizde. Ben size güveniyorum. Çıkıp ilk zaferimize ulaşacağız” açıklamasında bulundu.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.