Vincenzo Montella: Ferdi'nin eksikliğini hissettik

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Ferdi çok iyi bir futbolcu, eksikliğini hissettik ama elimdeki oyuncularla işimi hallederim." dedi.

Vincenzo Montella: Ferdi'nin eksikliğini hissettik
Vincenzo Montella: Ferdi'nin eksikliğini hissettik
GİRİŞ 07.09.2024 00:24 GÜNCELLEME 07.09.2024 00:24
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Galler'le deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından ay-yıldızlıların teknik direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. 

Montella'nın açıklamaları şu şekilde: 

"Çalışmaya devam edeceğiz"

"Zorlanacağımız bir maç olacağını biliyorduk. İlk yarıda özellikle bu belirgindi. Organizasyonda biraz sıkıntı çektik. 10 kişi kalınca daha çok beğendim takımı organizasyon olarak. Daha fazlasını da beklemiyorduk. 7 Temmuz gibi turnuvayı bitirdik. Futbolcularımızın tatil yapma şansı olmadı. Yorgunluklar oldu. Çalışmaya devam edeceğiz. Hedeflerimize istediğimiz şekilde devam etmek istiyoruz."

"Inter için de bunları yapıyor"

"Hakan Çalhanoğlu'nu sahaya girdikten sonra farkı görebildik. Sadece bizler için değil Inter için de bunları yapıyor. İkinci yarıda bunları net bir şekilde gördük."

"Arda bir darbeden dolayı çıktı"

"İzlanda da güçlü bir rakip. O güne kadar herkesi değerlendireceğiz. Arda bir darbeden dolayı çıktı. Hakan'ı da yarın değerlendireceğiz. Bugün 90 dakika oynayamayacağını biliyorduk ve riske girmedik onun için."

"Emir'in stoper olduğunu biliyoruz"

"O pozisyonda biraz eksiğimiz var sakatlıklardan dolayı. Emir'in stoper olduğunu biliyoruz ama bu maçlık bu şekilde ihtiyacımız vardı."

"Ferdi'nin eksikliğini hissettik"

"Ferdi çok iyi bir futbolcu, eksikliğini hissettik ama ben elimdeki oyuncularla işimi hallederim. Emirhan'ı da değerlendirme fırsatımız oldu. Gelecekte de çok yararlı bir futbolcu olacağına inanıyorum."

"12. adam olacaklarına eminim"

"12. adam olacaklarına eminim. Pazartesi günü çok büyük bir destek bekliyorum. Her seferinde öyle yaptıklarını biliyorum, o yüzden onların desteğine ihtiyacımız var."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • mersinli 1 hafta önce Şikayet Et
    Oyunu okuyamaması oyuncularını tanımadığını gösteriyor... Oyuncu değişikliklerini geç yapıyor... İlk 11 rercihleri de tartışılır... Kenan ve Barış tercihleri bana göre yanlış...
    Cevapla
  • 6fber 1 hafta önce Şikayet Et
    santrfor bul hocam. devşirme de olur. bütün ülkelerde devşirmeler var. örnek thiam veya keny
    Cevapla
  • mahmuthan 1 hafta önce Şikayet Et
    mert müldür barış kenan çok kotuydüler
    Cevapla
  • zamaneci 1 hafta önce Şikayet Et
    aynı oyuncu ısrarı yüzünden sittin sene başarılı olamazsınız... hoca degişiyor yönetim degişiyor herşey degişiyor oyuncular sabit hep aynı kadro... mili takım her maça üç dört eksi ile başlıyor... gezmeye gelen oyuncularla yürümez bu işler...
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    sen bir boş hocasın bu takimdanda hiç birşey olmaz hele o sarı kafa varya birdaha almayın dicem seversinin siz GS alırsınız sizin düşmanlığının bjk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle