MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 3-0 Mol Fehervar

Süper Lig 2022-2023 ve Avrupa Şampiyonlar Ligi hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, Mol Fehervar ile kozlarını paylaştı. Sturm Graz'ın evi Merkür Arena'da oynanan maçı Fenerbahçe 3-0'lık skorla kazanmasını bildi.

MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 3-0 Mol Fehervar
MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 3-0 Mol Fehervar
GİRİŞ 05.07.2022 23:22 GÜNCELLEME 05.07.2022 23:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de önceki sezonu 2'nci sırada tamamlayıp Şampiyonlar Ligi bileti alan Fenerbahçe, hazırlıklarına Avusturya'da devam ediyor. Graz kentinde ikinci etap çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, 5'inci hazırlık maçını Mol Fehervar ile oynadı. Merkür Arena'daki maçta Fenerbahçe, Fehervar'ı Serdar Dursun, Diego Rossi ve Enner Valencia'nın attığı gollerle geçmesini bildi.

FENERBAHÇE MOL FEHERVAR MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Günlerdir merakla beklenen Fenerbahçe Mol Fehervar hazırlık maçı, ülkemizde FBTV kanalında ve Fenerbahçe YouTube Katıl uygulamasında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor.

Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi? Aylık kaç para?Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi? Aylık kaç para?

FBTV, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan kanal olmakla beraber Fenerbahçe YouTube Katıl sistemi ise abonelik vasıtasıyla çalışmaktadır. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek Fenerbahçe Mol Fehervar karşılaşmasına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Mol Fehervar arasındaki hazırlık karşılaşması, 5 Temmuz Salı günü saat 19.30'da başlıyor. Graz kentindeki Merkur Arena'da oynanan müsabakayı Fenerbahçeli ve Fehervarlı taraftarlar tribünden takip ediyor.

Bruma, Fenerbahçe

Bu mücadelenin bilet fiyatları ise Sturm Graz, Fenerbahçe ve Mol Fehervar arasındaki bir heyet tarafından belirlendi. Yetişkinlerden 15 Euro, çocuklardan 10 Euro talep edildi. 

YURDA DÖNÜŞ VAKTİ

Haftalardır Jorge Jesus ile hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Avusturya'daki son hazırlık maçını Mol Fehervar'la oynayacak. Bu maçtan hemen sonra Sarı-Lacivertli ekip bir süreliğine soğuma çalışmaları yapacak.

Ve 7 Temmuz itibariyle Fenerbahçe'nin yurda dönüp üçüncü etap antrenmanlarına başlaması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, 10 Temmuz'daki Hull City maçını oynayıp rotayı Şampiyonlar Ligi'ne çevirecek. 

FENERBAHÇE'NİN 11'İ!

FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Szalai, Min Jae, Ferdi, İsmail, İrfan Can, Pelkas, Bruma, Rossi, Serdar

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • ERDİNÇ SALMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    üye olmama rağmen fevervar maçını izleyemiyorum. neden?.
    Cevapla