Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Jorge Jesus ile yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, yaz döneminin 6'ncı hazırlık maçını İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile oynayacak. Acun Ilıcalı'nın sahipliğindeki Hull City'nin Sakarya'ya gelip kamp yapacağı biliniyordu. Peki, Alpay Kazan'ın anısına oynanacak Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın yayın takvimi...

Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 10.07.2022 15:16 GÜNCELLEME 10.07.2022 15:16

Yaz döneminde İsmail Kartal'ı göndererek Jorge Jesus'u göreve Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig hazırlıklarını sürdürüyor. Şimdiye dek 4 maç oynayan Sarı-Lacivertliler, 5'inci maçını Mol Fehervar; 6'ncı maçını da Hull City ile oynayacak. Acun Ilıcalı'nın vefat eden arkadaşı Alpay Kazan'ın anısına düzenlenen bu karşılaşmanın biletleri de PassoLig sistemi üzerinden satışa sunuldu. Peki, Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın yayın tarihi ve programı...

Alpay Kazan kimdir ve aslen nerelidir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan kimdir ve aslen nerelidir? Alpay Kazan neden öldü?

FENERBAHÇE HULL CİTY MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Hull City arasındaki hazırlık maçı, 10 Temmuz Pazar günü saat 20.30'da oynanacak. Bu karşılaşma, Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda organize edilecek. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışlı geçmesi bekleniyor. Karşılaşmayı Fenerbahçeli taraftarlar ile Hull City kafilesi takip edecek.

Ozan Tufan, Hull City

HANGİ KANALDA?

Haftalardır merakla beklenen Fenerbahçe Hull City maçı TV8 kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca TV8 kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak.

Emre Mor, Fenerbahçe

Bunun dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek Fenerbahçe Hull City hazırlık maçına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

ALPAY KAZAN'IN ANISINA DÜZENLENECEK

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan hazırlık maçı duyurusunda, Hull City müsabakasının rahmetli Alpay Kazan'ın anısına düzenleneceği ifade edildi. Kulübün yayınladığı yazılı açıklamada: "Fenerbahçe taraftarı merhum Alpay Kazan anısına düzenlenecek bu özel maç, 10 Temmuz Pazar günü Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak" ifadelerine yer verildi. 

1953 yılında İngiltere'nin Yorkshire kentinde karşılaşan Fenerbahçe ile Hull City, 69 yıllık aradan sonra rövanş maçına çıkıyor. O maçta Sarı-Lacivertliler rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmesini bilmişti.

PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI

  • VIP: 420,00

  • BATI ALT: 300,00

  • DOĞU ALT: 240,00

  • BATI ÜST: 150,00

  • DOĞU ÜST: 150,00

  • KUZEY KALE ARKASI: 75,00

  • GÜNEY KALE ARKASI: 75,00

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz