Novak Djokovic Nick Kyrgios Wimbledon final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Wimbledon 2022 Tenis Turnuvasında rakiplerini saf dışı bırakarak finale kadar yükselen Novak Djokovic ile Nick Kyrgios, Kupa ve Büyük Ödül için kozlarını paylaşacak. Peki, Novak Djokovic Nick Kyrgios final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen final müsabakasının yayın programı...

Novak Djokovic Nick Kyrgios Wimbledon final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Novak Djokovic Nick Kyrgios Wimbledon final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 10.07.2022 12:22 GÜNCELLEME 10.07.2022 12:22

Dünyanın en çok takip edilen tenis turnuvası Wimbledon'da final heyecanı yaşanıyor. Dünya 3 Numarası Novak Djokovic, Rafael Nadal ve Roger Federer'le paylaştığı Grand Slam zaferi ortaklığını bozmak için Nick Kyrgios ile korta iniyor. Avustralyalı tenisçi Kyrgios da kariyerinin ilk Grand Slam finalini oynuyor. Peki, Novak Djokovic Nick Kyrgios final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, haftalardır büyük bir heyecanla takip edilen turnuvanın final maçının yayın takvimi...

NOVAK DJOKOVİC NİCK KYRGİOS FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Sırp tenisçi Novak Djokovic ile Avustralyalı Nick Kyrgios arasındaki Wimbledon final maçı, 10 Temmuz Pazar günü saat 16.00'da oynanacak. İngiltere'deki karşılaşmayı binlerce tenis tutkununun korttaki koltuklardan takip etmesi bekleniyor. Öte yandan bu müsabaka dünyanın birçok ülkesinde canlı olarak seyredilebilecek.

Nick KyrgiosHANGİ KANALDA?

Milyonlarca kişinin adeta iple çektiği Novak Djokovic Nick Kyrgios finali, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca S Sport kanalında ve S Sport Plus uygulamasında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek finale dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

DJOKOVİC'İN FİNAL YOLCULUĞU

Turnuvaya diğer tenisçiler gibi birinci turdan katılım sağlayan Novak Djokovic, ilk turda Koreli Kwon'u, ikinci turda Kokkinakis'i, üçüncü turda Kecmanovic'i, dördüncü turda Rijthoven'i, çeyrek finalde Jannik Sinner'i ve son olarak yarı finalde İngiliz Cameron Norrie'yi mağlup etti. Djokovic, Wimbledon'u bir daha kazanabilmek için bu kez Kyrgios'un karşısında.

Novak Djokovic

KYRGİOS'UN SERÜVENİ

Turnuvaya elemelerden dahil olan Nick Kyrgios, ilk turda İngiliz Jubb'u, ikinci turda Krajinovic'i, üçüncü turda Yunan tenisinin yıldızı Tsitsipas'ı ve dördüncü turda Nakashima'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Kyrgios, çeyrek finalde Garin'i, yarı finalde de Rafael Nadal'ı geçerek finalde Novak Djokovic'in rakibi oldu. Nadal sakatlığından ötürü turnuvadan çekilince Kyrgios doğrudan finale yükseldi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz